Af - 05/10-15 08:29

15-årige Martine var træt af negative Instagram-profiler - nu følger 25.000 hendes indlæg15-årige Martine var træt af negative Instagram-profiler - nu følger 25.000 hendes indlæg

På bare et år har Martine Randen Børding formået at opbygge sit helt eget univers, hvor gode råd til teenagepiger er omdrejningspunktet. Og det hele startede på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se flere billeder af Martine og eksempler på hendes indlæg.

Martine Randen Børding fra Lemvig går i niende klasse, som enhver anden 15-årig dansk pige.

Men hendes hobby er lidt anderledes. Martine har nemlig en populær Instagram-profil under navnet @PIGE_TIPS_DK, som har rundet over 25.000 følgere.

Her deler hun indlæg målrettet unge teenagepiger om emner som venskab, kærlighed, sunde vaner, inspiration til en bedre hverdag og gør-det-selv-projekter.

- Jeg så mange Instagram-profiler, hvor der blev fokuseret rigtig meget på, hvordan man brænder kalorier af og taber sig hurtigt. Og det synes jeg måske ikke er passende til målgruppen. Så jeg lavede min profil, fordi jeg ville være med til at påvirke folk på en god måde ved at hjælpe og inspirere andre piger, siger Martine.

Hun bruger i gennemsnit et par timer om dagen på at passe Instagram-profilen, som hun har haft siden efteråret 2014.

- Jeg kan selv rigtig godt lide opslaget ‘Bliv gladere for dig selv’. For jeg ved, at mange piger ikke føler sig gode nok. Der skrev jeg eksempelvis, at man skal prøve at fokusere på de ting ved sig selv, man synes godt om, siger Martine.

Din Instagram ændrer sig i aften: Det betyder det for dig
Din Instagram ændrer sig i aften: Det betyder det for dig

- Jeg får jo nogle gange beskeder fra folk, hvor de fortæller, at de virkelig godt kunne bruge det, jeg skrev. Og det gør mig selvfølgelig rigtig glad og giver mig motivation til at fortsætte.

8. oktober udgiver Martine sin helt egen bog med titlen ‘Pigetips’. Her har hun samlet helt nye tips, opskrifter og inspiration.

- Jeg blev kontaktet af et forlag, der havde lagt mærke til min profil. Det var virkelig uvirkeligt i starten. Jeg har altid elsket at skrive, så det er en drøm, der går i opfyldelse, siger hun.

Nu er hendes hobby derfor ved at udvikle sig til et fritidsjob, der fylder en hel del for tiden.

- På Instagram tjener man ikke rigtigt penge, og jeg går meget op i at undgå sponsorerede indlæg. I forhold til bogen har jeg tjent nogle penge på det, siger Martine.

🎀Lektie-tips🎀 - Det kan være ret kedeligt at lave lektier... Så her kommer nogle tips, som kan gøre lektierne lidt sjovere at lave!♡ - - 💗Selvom det kan være svært, så prøv at få lavet lektierne så hurtigt så muligt. Så er det jo overstået! - 📚Prøv at gøre det hyggeligt, når du laver lektier. Sæt en lille skål med snacks på bordet, drik en kop te eller sid med et varmt tæppe omkring dig. - 💗De fleste skoler har lektietimer på skemaet, så prøv at være så effektiv som muligt i de timer. - 📚For at blive mere motiveret til at læse noget, kan du prøve dette: Læg nogle bær eller et stykke slik i bunden af hver side. Når du har læst siden, må du spise slikket! - 💗Sæt dig mål for hvor langt du vil nå, og hold en 5-15 minutters pause når du er nået dit mål. - 📚Prøv at lave lektierne sammen med en veninde! Det er meget hyggeligere, og så kan i også hjælpe hinanden. - 💗Du kan også putte sedler hvor der står små belønninger (fx. vær 10 minutter på mobilen eller lav en smoothie) i en krukke, og trække en seddel når du fx. er halvt færdig med lektierne. - 📚Sæt håret op så det ikke er i vejen og hop i noget løst tøj. Det gør det lidt mere behageligt og hyggeligt at lave lektier. - 💗Du kan også give dig selv en lille belønning, når du er færdig med lektierne. Det kan fx være: - •Et varmt karbad med skum •Noget mørk chokolade •Et afsnit af din yndlingsserie •Din yndlings-smoothie •Nødder og frugt - - {#pigetipsskole} - - 🎀Hvad har du lavet i dag?😋🎀

Et billede slået op af ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀🍁🐘🌙💗🍂 (@pige_tips_dk) den


LÆS OGSÅ: Glem mandeknolden - nu hitter denne frisure på Instagram

LÆS OGSÅ: Forskere advarer: Disse billeder er ikke gode for dig

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx