Af - 22/09-14 18:09

Fodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamlerenFodboldfan hængt ud: Jeg hånede ikke pantsamleren

Billedet gik rundt på de sociale medier, og brøndbyfans blev lagt for had. Men de gjorde ikke pantsamleren noget som det ellers er blevet udlagt.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Brøndbyfans varmede søndag op til kamp mod ærkerivalerne FCK på Halmtorvet.

Masser af tommedåser flød og derfor var omtrent ti pantsamlere på overarbejde. Blandt andet den kvinde, som er blevet fotograferet og delt flere tusinde gange på Facebook.

Radiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedet
Radiovært bryder sammen under interview: Derfor delte jeg billedet

Historien er udlagt som om, de mange fodboldfans håner kvinden, der med nederdelen hevet op over knæene samler pant i vandet.

Men sådan gik det ikke til. Allan Pallesen har det sidste døgn været lagt for had på internettet, fordi han smiler på det billedet.

- Der var jo dåser og flasker overalt, så det var ret naturligt, at en af pantsamlerne vælger at hoppe i vandet for at samle ind, hvad der var der. Mine kammerater og jeg holdt øje med hende, fordi der lå glasskår på bunden, og vi var nervøse for, om hun kom til at træde på dem, siger Allan Pallesen.

Billede af pantsamler skaber debat: Se det her
Billede af pantsamler skaber debat: Se det her

Han forklarer, at i sekundet før reporteren fra radio24syv tog billedet havde pantsamleren netop taget imod en tyver, og derfor smiler Allan Pallesen og hans kammerater over mod manden, der gav hende penge.

- Der var et par gange, hvor nogle synes det var sjovt at kaste noget ned i vandet, så det sprøjtede op på hende. Men de blev stoppet med det samme, for vi syntes alle sammen mere bare, at det var lidt synd for hende, at hun var så desperat for pant, at hun ville samle dem i vandet, siger Allan Pallesen.

Han er meget ærgerlig over, at episoden blev fremstillet, som om de grinede af pantsamleren.

- Min kone skældte mig meget ud, da jeg kom hjem fra kampen, og min niece har ringet her til morgen og givet mig en grundig sviner. Vi er jo dømt på Internettet, så det er meget klart, at de reagerer som de gør, før de har hørt, hvordan det rigtigt gik til, siger Allan Pallesen, der er træt af at være hængt ud.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Nadja indrømmer: Når jeg bliver fuld,...
bt.dk
Janni: Derfor var Divaer i junglen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx