Af - 04/06-15 15:41

Sjov på bagsmækken: Skal vi have alternative ministerbiler?Sjov på bagsmækken: Skal vi have alternative ministerbiler?

General Motors kommer her med deres bud på anderledes ministerbil, som`passende kan tages i brug af de alternative ministeremner.

Bildstrecke im Grossformat »

Opel har givet et bud på alternative ministerbiler.

Snart kan du få en Opel Johanne eller Opel »Tulle«

- Ikke så statsmandsagtigt som en sort limousine, men en sjov idé, lyder det fra Blærerøven, Mads Christensen.

De fleste virksomheder forholder sig tavse under valgkampen. Men nu melder Opel sig imidlertid på banen med deres bud på en anderledes og yderst personlig ministerbil i mikroklassen:

- I disse tider, hvor personligheder fylder mere i mediebilledet, og der stilles større krav til deres tilstedeværelse, skal bilen være både personlig samtidigt med, at den er mådeholdende og politisk korrekt, mener bilproducenten.

Opel har et forslag til de ministeremner, der har mod på at køre selv og spare ministerierne for en limousine i millionklassen:

Vælger du rød eller blå kaffe?
Vælger du rød eller blå kaffe?


- Kør selv og vær jer selv: Vores filosofi, når det gælder biler, er, at de skal afspejle personen bag rattet. Derfor skal man ikke kun kunne vælge bilens farve og udstyr, men også dens navn, lyder det fra Nikolaj Ledet, talsmand for Opel i Danmark.Blærerøven: Sjovt, men ikke så statsmandsagtigt

Så hvis forhåbningsfulde ministeraspiranter er utilfredse med en stor benzinslugende Audi eller navnet på bagsmækken, så kan Kristian Thulesen Dahl altså få eget kælenavn på bagenden, ligesom Enhedslistens frontfigur kan få sig en knaldrød Opel Johanne.

LISTE: Se hvilket parti, der har de mest trofaste vælgere
LISTE: Se hvilket parti, der har de mest trofaste vælgere


- Normalt kører de jo altså i sorte limousiner netop for at give et statsmandsagtigt indtryk - det ved jeg ikke, om man gør med en mikrobil, lyder det fra livstilseksperten Mads 'Blærerøv' Christensen, der dog godt kan se det sjove:

- Folk identificerer sig i dag langt mere med deres bil end førhen, og bruger den som en signalforlængelse af dem selv. Trenden peger i mod en højere grad af individualisering indenfor alle typer biler, så det er meget i tand med tiden, vurderer Blærerøven.

Det er dog ikke kun de alternative ministerkandidater, der kan få deres eget navn på bilen. Alle andre skal efter planen også kunne sætte eget navn på bagsmækken af en Opel Karl fra 8. juni, lyder det fra Opel Danmark.

LÆS OGSÅ: Løkke 'vandt' den første valguge på sociale medier

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Midt i skandalen: Facebooks ansatte...
bt.dk
35-årig far dræbte sine børn og tog...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx