Af - 02/09-14 11:56; Opdateret: 02/09-14 12:08

Efterlysning: 12-årige Moses er stukket afEfterlysning: 12-årige Moses er stukket af

Østjyllands politi efterlyser en 12-årig dreng, der er stukket af fra en institution.

storybild

12-årige Moses Nkole har været stukket af siden den 23. august og efterlyses nu af politiet. (Billede: Østjyllands Politi)

Østjyllands politi efterlyser den 12-årige dreng Moses Nkole, som har været stukket af fra en institution, hvor han var anbragt, siden den 23. august.

- Han stak af lørdag den 23. august efter klokken 23 om aftenen. Vi formoder, at han har fået noget hjælp af familien på en eller anden måde til at stikke af, oplyser pressekoordinator ved Østjyllands politi Thomas Hinge til mx.dk.

Moses var anbragt på institutionen Bøgholt i Viby ved Aarhus - det, man i gamle dage ville kalde et børnehjem. Politiet beskriver ham således:

'Dreng, 12 år (alderssvarende), 145 centimeter høj, almindelig af bygning, mørklødet/sort i huden, kort sort hår, markeret/klippet i siderne. Intet om påklædning.'

Han er af afrikansk oprindelse, og hans forældre har boet i Danmark. Politiet arbejder med en teori om, at han måske har søgt tilflugt hos familie i Aarhus, men det kan ikke udelukkes, at han er blevet ført ud af landet.

- Vi kan ikke udelukke, at han vil flytte ud af landet til Frankrig, hvor noget af familien er bosiddende, siger Thomas Hinge.

Har du oplysninger i sagen, så kontakt Østjyllands Politi på telefon 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Dansk tennis-komet tager kæmpe-skalp
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
88-årig kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx