Af - 29/03-17 08:44

Morten vågnede ved et brag: Samsungen sprøjtede som 'en nytårsfontæne'Morten vågnede ved et brag: Samsungen sprøjtede som 'en nytårsfontæne'

Morten blev vækket af et øredøvende brag, efter han satte sin alarm på snooze.

Bildstrecke im Grossformat »

Du kan se flere billeder af skaderne i galleriet øverst

Har du oplevet en lignende episode? Så hører Metroxpress meget gerne fra dig. Send en mail til news@mx.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Onsdag klokken 4.30. Morten Andersens alarm på telefonen, der lå i vindueskarmen over sengen til opladning, kimede. Han satte den på snooze.

Han faldt efterfølgende hen, men det næste, der vækkede ham, var ikke endnu en øredøvende alarm. Det var et brag.

- Der lyder en eksplosion. Ligesom en champagneprop, der popper. Det er min telefons batteri, der brænder, syder og sprøjter som en nytårsfontæne, siger 28-årige Morten Andersen.

Danske Michella deler uhyggelig Samsung-advarsel: - Jeg er i chok!
Danske Michella deler uhyggelig Samsung-advarsel: - Jeg er i chok!

Det var ifølge Morten Andersen batteriet på hans Samsung S7 Edge, som var eksploderet i hans seng lige ved hovedpuden. Morten tog den op og ud af stikket, men tabte den ud af hænderne, så den landede på gulvet lige ved hans fødder.

Han slap med brændemærker på sengen, gulvet og på hans fod.

- Jeg tør ikke tænke på, hvad der kunne være sket. Batteriet lå mod sengen, men hvis det havde ligget opad kunne det eksploderer lige ved mit hoved, siger Morten Andersen, der til daglig arbejder som elektriker og brandmand.

Ifølge Morten Andersen fik han den brændende Samsung båret ud på badeværelset, hvor han smed den i håndvasken og tændte vandet. Branden slukkede og blev erstattet af en kraftigt, lugtende røg.

Kæresten, som lå ved siden af ham i sengen, var i chok. De hentede sønnen inde i værelset ved siden af og fik ham væk fra røgen fra telefonen, som spredte sig i huset.

Efterfølgende har Morten Andersen taget kontakt til Samsung. De ville erstatte mobilen med en ny, og omgående hente den brændte mobil på hans adresse og sende den til Korea, hvor de har hovedkontor. Det bekræfter en optaget telefonsamtale, som Metroxpress har fået tilsendt fra Morten Andersen også.

Du kan se flere billeder af skaderne i galleriet øverst

Men det var Morten Andersen ikke interesseret i, da han ikke ønskede en ny telefon i frygt for, det vil ske igen. Derfor takkede han nej til, at de kunne komme og hente den, da han vil beholde sit ‘bevismateriale’. I stedet tog han fat i sit forsikringsselskab, der bekræfter overfor Metroxpress, at de har modtaget en anmeldelse, men ikke kan komme ind på sagen yderligere.

Vandtætte telefoner tåler ikke altid vand
Vandtætte telefoner tåler ikke altid vand

Morten Andersen har selv taget kontakt til pressen, da han gerne vil advare andre mod, at dette kan ske.

- Jeg vil stærkt fraråde andre at købe en Samsung-telefon. Hvis man allerede ejer en, så skal man passe på, hvor man lægger den til opladning henne,« siger Morten, der desuden mener, at Samsung ikke har håndteret sagen godt nok, da de ikke ønsker at give ham pengene tilbage for telefonen.

Metroxpress har været i kontakt med Samsung, som ikke ønsker at udtale sig om den konkrete sag. I en skriftlig udtalelse siger de:

Nu kalder Samsung også millioner af vaskemaskiner tilbage
Nu kalder Samsung også millioner af vaskemaskiner tilbage

'Vores kunders sikkerhed er højeste prioritet for os. Vi tager alle denne type sager meget alvorligt og sørger for at have en tæt dialog med den pågældende kunde. Vi kan dog ikke kommentere på enkeltsager,' skriver Hanna Brenner, Communications Manager, Samsung Electronics Nordic.

Samsung har tidligere haft problemer med at batteriet i telefonen brændte. Her var der blot tale om en anden model, nemlig Galaxy Note 7.

Samsung frygter galaktisk stort tab efter batteriskandale
Samsung frygter galaktisk stort tab efter batteriskandale

Om der skulle være tale om et generelt problem med den givne model vides derfor ikke.

Du kan se flere billeder af skaderne i galleriet øverst

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Superstjerne synes færdig i Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx