Af Mick Allerup Jensen - 27/01-18 21:35; Opdateret: 27/01-18 22:04

Politiet bad om hjælp til at finde to piger - nu er der gode nyhederPolitiet bad om hjælp til at finde to piger - nu er der gode nyheder

Politiet i Syd- og Sønderjylland bad lørdag aften offentligheden om hjælp til at finde to piger på henholdsvis 14 og 15 år. Pigerne var ikke set siden lørdag morgen, hvor de stod af toget i Esbjerg på vej hjem fra Ribe. Ikke længe efter, politiet gik på de sociale medier, fik de kontakt med de to piger, der har det godt.

storybild

(Billede: Kim Haugaard)

Det oplyser politiet på Twitter.

'Så har de to unge damer, som vi efterlyste givet lyd fra sig. Vi takker for retweets m.v. Vagtchefen,' lød det fra politiet.

Politiet fortalte tidligere til BT, at de to piger havde besøgt en fyr i Ribe fredag aften. De to, sammen med to andre veninder, tog toget hjem til Esbjerg fra Ribe, men havde ikke givet lyd fra sig efterfølgende.

Men nu har de to piger givet lyd fra, og politiet er stoppet med at lede efter dem.

Tidligere på aftenen sagde vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi følgende om de to piger.

»Trods deres unge alder havde de fået lov til at tage på besøg hos en fyr i Ribe i aftes (fredag, red.) sammen med to veninder, og de vendte alle sammen hjem til Esbjerg igen. Men da de skilles på stationen klokken 7 i morges, går de to piger en anden vej end veninderne, og siden er de ikke blevet set,« sagde vagtchef Ole Aamann.

Efter de to piger har givet lyd fra sig, er deres billeder blevet fjernet fra denne artikel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sigmund fra 'X Factor' langer ud...
bt.dk
Komiker langer ud efter politiker:...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx