Af - 09/06-15 09:44

Kim får utallige parkeringsafgifterKim får utallige parkeringsafgifter

Kim Møller bor på Frederiksbjerg og får hvert år et væld af parkeringsafgifter. Reglerne er ikke til at finde ud af, mener han.

storybild

Mandag kunne metroxpress fortælle historien om, hvordan parkeringsafgifterne er faldet i Aarhus de sidste fem år. Nogle steder er nemlig langt mere udsatte end andre. En af dem, som modtager parkeringsafgifter i hobetal, er Kim Møller, der bor på Ingerslev Boulevard ved Frederiksbjerg.

Er du interesseret i nyheder fra Aarhus, så like MX AARHUS her.

- De sidste tre år er det blevet mere aggressivt. Nu får jeg og kæresten vel nok en bøde om måneden, det samme gør én, jeg kender, siger Kim Møller. Han er selvstændig med virksomheden Kong Gulerod og er derfor afhængig af sin bil i dagligdagen.

TJEK SELV KORTET OVER PARKERINGSBØDERNE I AARHUS HER:

Kim Møller finder det dog for vanskeligt at genneskue parkeringsreglerne.

Vold mod p-vagter udløser stribe af påbud fra Arbejdstilsynet
Vold mod p-vagter udløser stribe af påbud fra Arbejdstilsynet

- På enden af Ingerslevs Boulevard står der skilte, der siger, du må parkere fra 8 - 18, men efter kl. 18 står der intet om en spærrelinje eller om jeg må smide bilen. Det er om aftenen, man vil hjem og så er det så svært at gennemskue, siger Kim Møller.

- Det er om aftenen, de går efter os, det er ikke i primetime for trafikken. Det er pisseirriterende, for der er ikke parkeringspladser nok til alle os der bor på Frederiksbjerg, siger Kim Møller.

Hun parkerede intelligent - Men havnede så i årelang strid om P-bøde
Hun parkerede intelligent - Men havnede så i årelang strid om P-bøde

Kommunen der står for parkeringen er ikke enig med Kim Møller:

- Det som typisk sker på Ingerslevs Boulevard er, at folk holder på fortove eller ikke overholder ti-meter-reglen og generelt er der god plads derude, siger Joshua Kroager, teamleder for parkering.

FDM: Nye p-bøder er ulovlige
FDM: Nye p-bøder er ulovlige

​​​

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx