Af Maria Cuculiza - 01/01-17 12:54

Kulde på vej: Her kan der falde sneKulde på vej: Her kan der falde sne

I morgen kan blive en smuk soldag, men så bliver vejret mere vinterligt ...

storybild

(Billede: Scanpix/William Perugini)

I morgen kan blive en smuk soldag, men ellers får vi får småslud, kraftige vindstød, kolde nætter og enkelte steder i landet ligefrem snebyger.

Sådan lyder varslerne for den næste uge fra DMI, som netop i disse minutter har lagt sidste hånd på den kommende 7-dagsprognose.

Fly bliver ramt af lyn og må lande på Bornholm
Fly bliver ramt af lyn og må lande på Bornholm

- Faktisk er det svært at sige noget sikkert om den kommende ugen, for vi har en varmefront fra vest og en kuldefront fra øst, som lige nu kæmper om at få overtaget. Så den næste uge bliver en blandet pose bolsjer af lune og kølige timer og dage, siger DMI’s metereolog, Mette Wagner, som forklarer yderligere

- Men selvom kuldefronten skulle vinde, så får vi ikke for alvor sne. I morgen forventer vi dog nogle snebyger og slud på Vestkysten, men der er ikke de kommende ti dage udsigt til at der bliver brug for kælken.

Hverken ved Vestkysten eller i resten af landet, hvor dagen i morgen viser tegn på at kunne blive en klar, smuk dag med en del sol.

DMI: Den sidste uge i 2016 bliver mild og kedelig
DMI: Den sidste uge i 2016 bliver mild og kedelig

At vejret bliver en blandet pose bolsjer den næste uge viser sig ifølge Mette Wagner også ved, at selv om dagene kan blive relativt lune for årstiden, så siger prognoserne også at det kan blive ganske koldt om natten med temperaturer ned til seks graders frost - eller endnu køligere.

Især natten til torsdag viser tegn til at kunne blive meget koldere end vi har oplevet de seneste uger ifølge de dugfriske prognoser

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Håndværkere skal i retten: Anklages...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx