Af Christian Hansen - 27/02-18 20:16

Alexandras sekretær om Prins Nikolais modelarbejde: Det er et studenterjob Alexandras sekretær om Prins Nikolais modelarbejde: Det er et studenterjob

Han har udseendet med sig og er kommet flyvende fra start, vurderer eksperter.

Danske Prins Nikolai går model for Burberry ved London Fashion Week

Men det er slet ikke givet, at prins Nikolai har til hensigt at gøre en egentlig levevej ud af sine muligheder for at gå catwalk for alverdens modehuse, lyder det fra grevinde Alexandras sekretær ifølge TV 2.

For selvom 18-årige prins Nikolai er lykkedes med at tjene nogle formentlig gode lommepenge ved at gå for prestigefyldte Burberry i stedet for eksempelvis at sidde ved kassen i Føtex, så har prinsen ikke besluttet sig for, at det skal være dér, indkomsten nødvendigvis skal komme fra, nu hvor han som myndig ikke længere får apanage.

»Det er ikke en karriere, prins Nikolai som sådan satser på. Det er i første omgang et studenterjob, som giver ham mulighed for også at prøve noget andet,« siger grevinde Alexandras sekretær, Helle von Wildenrath Løvgren, til TV 2.

Tidligere mandag bekræftede indehaver af Scoop Models, Bente Lundquist, over for BT, at Prinsen, der går på Herlufsholm Kostskole, er i stald hos det kendte modelbureau.

»Jeg kan bekræfte, at han er repræsenteret af os. Jeg kender hans mor, og begge forældre har bakket op og været forstående og støttet deres søn,« sagde Bente Lundquist.

(Billede: Models.com)

Modeekspert, Chris Pedersen, har vurderet over for BT, at prins Nikolai har de rigtige kvaliteter som model til at kunne begå sig.

»At blive model kræver først og fremmest det rigtige ansigt, den rigtige krop og den rette statur. Generne skal være i orden, og det har han tydeligvis. Burberry booker ikke en model, fordi han er dansk prins. Det er ikke et job, du får på grund af baggrund,«

»Først og fremmest passer han ind i det look, som de gerne vil have. Burberry har en ting for det elegante. Prinsen har et særligt ansigt, der gør, at han ikke er helt placérbar. Der er stil over ham, han har smukt hår og flotte kindben, og han ser sød og køn ud. Det kan Burberry godt lide.«

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais modelkarriere tager fart: Se de helt nye modelbilleder af ham

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Naboer stiktossede over nyt...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Prince-læge indgår forlig i sag om...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx