Af - 25/02-16 14:11

Her er spørgsmålet Facebook stiller dig for at se om du passer til deres jobHer er spørgsmålet Facebook stiller dig for at se om du passer til deres job

Der er ét bestemt spørgsmål, som er helt afgørende, når Facebook ansætter nye medarbejdere.

Bildstrecke im Grossformat »

Sådan får du et look, der giver dig jobbet. Kilde: Mads Domino, chefkonsulent i Djøfs rådgivningscenter og Henriette Rhod Lassen, administrerende direktør hos Jobzonen.

De fleste mennesker har et drømmejob. Enten sidder de allerede i det, eller også har de gjort sig tanker om, hvad det skal være, og hvad de skal lave. Og lige netop de overvejelser kan være gode at have gjort sig, hvis man skal have job hos Facebook.

Ifølge Miranda Kalinowshi, Facebooks internationale rekrutteringschef, er det gyldne spørgsmål til deres jobsamtaler nemlig:

'På den allerbedste arbejdsdag - den dag du kommer hjem og tænker, du har det bedste job i verden - hvad har du så lavet den dag?'

Det afslørede chefen i et interview med Business Insider.

"Haha" eller "Vred"? Her er Facebooks nye knapper

Det er dog ikke samtlige ansøgere, som får stillet spørgsmålet, men det har vist sig at være meget effektivt, fortæller Miranda Kalinowshi. Og når ansætterne lytter til svaret, lytter de efter, hvad kandidaten er virkelig passioneret omkring, og om de interesser passer til stillingen og Facebook i sin helhed.

Når de skal finde ud af det, kigger de mere specifikt efter et ægte udtryk af 'stolthed og mening', mens de forsøger at grave frem om ansøgerens værdier kan forenes med Facebooks mission om at 'give folk magt til at dele og gøre verden mere åben og forbundet'.

Iran fængsler 80-årig far til fængslet amerikansk søn
Iran fængsler 80-årig far til fængslet amerikansk søn

LÆS OGSÅ: GALLERI: 12 vanvittig sjove mor-beskeder

LÆS OGSÅ: Facebooks blå tommeltot får selskab af vrede og sorg

LÆS OGSÅ: Nu kommer likets afløsere på Facebook: Sådan får du dem

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx