Af Ritzau - 22/03-17 14:22

Rocker-rap afspilles i sag om tre drab: Fucking pløkker jerRocker-rap afspilles i sag om tre drab: Fucking pløkker jer

Bandidos-medlem åbner munden og nægter skyld. "Nedslagtning83" blev brugt som kodeord til iCloud-konto.

storybild

Adskillige betjente bevogter de tiltalte i nævningesagen på Frederiksberg. Tilhørere bliver bedt om at oplyse deres navn og cpr-nummer, før de får adgang til retssalen (arkivfoto). (Billede: Politiet)

- Jeg kender ikke noget til nogle mord.

En tidligere såkaldt krigsminister i Bandidos afviser onsdag i Retten på Frederiksberg, at han deltog i drabene på tre unge mænd natten til 11. november 2015.

I godt 11 måneder har den 33-årige IR siddet varetægtsfængslet, og i den tid har han ikke ønsket at lade sig afhøre af politiet.

Men på tredje retsmøde i nævningesagen vil den tætbyggede mand gerne svare på spørgsmål. Han tilstår, at han købte en revolver dagen før drabene. Men han vil ikke sige, hvem han gav våbnet til.

Ifølge anklagemyndigheden blev revolveren og et haglgevær brugt til at likvidere de tre unge, der lå og sov i en lejlighed på Christian Paulsens Vej.

Under efterforskningen har politiet fundet en rap-sang, som et andet klubmedlem sendte til IR. Mens den afspilles i retssalen, kan teksten læses på et lærred.

"Han vil skide på hvem I er

Ian fucking pløkker jer

Med en gun eller maskingevær

Yeah yeah det sådan vi gør

Det er det rene blær

Hvis I vil noget nakker vi jer

Der er no mercy med de tre

I skal bare fucke af yeah yeah".

IR trækker på skulderen ad sangen, som også handler om And og Dan. Førstnævnte er sangskriveren.

- Vi har gået og grint af ham, det lyder ikke særligt godt. I og med at han ikke kan rappe, så er det bare komisk, siger IR.

- Det var mest for at gøre ham glad, at jeg bad ham om at sende den til mig, siger han.

Den tiltalte afviser, at "de tre" i teksten hentyder til de tre ofre. De tre er derimod And, Dan og ham selv. Og da anklager Jakob Buch-Jepsen spørger til "no mercy", fortæller han, at det er et begreb fra klubben, som man ikke taler om.

I retten bliver han også konfronteret med, at han har brugt kodeordet "nedslagtning83" på sin iCloud-konto. IR er født i 1983. Det var en kammerat, der fandt på det, lyder det.

- Nedslagtning handler om piger, ikke om mord, siger han.

Politiets påstand er, at et muligt motiv for IR kunne være, at hans lillebror Jon Patorra døde efter at være blevet overfaldet med kniv i 2012.

Medlemmer af en såkaldt Vanløse-gruppe blev kendt skyldige i sagen. En af disse var tilmeldt den lejlighed, hvor de tre unge mænd blev skudt og dræbt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx