Af - 07/04-16 19:12; Opdateret: 07/04-16 20:03

Drømte om store bryster i syv år - nu sker detDrømte om store bryster i syv år - nu sker det

Om to uger går en årelang drøm om større bryster i opfyldelse for 27-årige Nihadi Tahirovic, og det betyder meget for hendes kvindelighed.

storybild

Privatbillede

Om to uger skal 27 årige Nihada Tahirovic have nye bryster. Hun er en af de mange kvinder, der i år planlægger at få udført et kosmetisk indgreb.

Og selv om hun er nervøs for operationen, så glæder hun sig til at vågne op på operationsbordet med en E-skål.

Hver 12. kvinde overvejer en skønhedsoperation i år
Hver 12. kvinde overvejer en skønhedsoperation i år

- Inden jeg fik mine tre børn, havde jeg store bryster og brugte en E-skål. Nu er de helt udtømte, og der er stort set kun huden tilbage, så det er min drøm gennem syv år, fra jeg fik mit første barn, som nu går i opfyldelse, når jeg om to uger får min gamle størrelse tilbage.

For Nihada Tahirov er tilfredshed med sine bryster afgørende for hendes oplevelse af sin egen kvindelighed.

Skattemillioner går til de riges øjenlåg
Skattemillioner går til de riges øjenlåg

- Jeg føler mig ikke særlig kvindelig, når jeg næsten ingen bryster har. Det har generet mig meget og længe, og det fylder meget i min hverdag ikke at have det, forklarer Nihada Tahirovic, som skal betale 37.000 kroner for sin kommende E-skål.

- Det er mange penge. Og jeg ved også udmærket, at det nærmest er naturens orden, at man kan miste sine bryster efter at have fået børn. Men jeg ved også, jeg ville fortryde det, hvis jeg brugte pengene til noget andet end at få rigtige bryster igen, siger Nihada Tahirovic, der tilgengæld har undersøgt både brystimplantater og operationssted meget grundigt, inden hun bestilte sin operation.

Mor og datter elsker plastikoperationer: - Vi lever drømmen
Mor og datter elsker plastikoperationer: - Vi lever drømmen

- Jeg har jo både læst og hørt om operationerne, som går galt, så jeg har læst alt, jeg har kunnet komme i nærheden. Jeg vil mene, at min beslutning er meget velovervejet, men jeg er selvfølgelig nervøs alligevel. Men allermest glæder jeg mig til at få pæne og store bryster.

LÆS OGSÅ: Børnerådet raser over brystforstørrelser på dansk Snapchat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx