Af - 11/09-15 19:15

Ihan fra L.I.G.A: Mand spyttede på mig!Ihan fra L.I.G.A: Mand spyttede på mig!

Trommeslageren i L.I.G.A. er angiveligt blevet spyttet på ved Københavns Hovedbanegård.

Bildstrecke im Grossformat »

Trommeslageren fra bandet L.I.G.A. skriver på Facebook, at hun er blevet spyttet på ved Københavns Hovedbanegård.

For omkring en uge siden delte trommeslageren en status på musikgruppens Facebook-side, hvor hun skrev, at hun ikke følte sig velkommen i Danmark efter regeringens planer om at skærpe kravene til ansøgere om statsborgerskab.

Men nu følger der endnu en kedelig oplevelse for den irakiskfødte Ihan Haydar, der har boet i Danmark siden 2003. Det skriver den 22-årige kvinde på Facebook sent fredag eftermiddag.

Her gør kunstner billedet med 'Spyttemanden' færdigt
Her gør kunstner billedet med 'Spyttemanden' færdigt

- Nej nej nej nej…! Jeg har lige været ude for den mest rystende og ubehagelige oplevelse nogensinde.., indleder trommeslageren sin beretning fra en mere end kedelig fredag.

Hun fortæller, hvordan hun har tømt den lokale bager for diverse boller og lagde vejen forbi Københavns Hovedbanegård for at dele bagværket ud til de mange flygtninge.

- På vej ud, stadig inde på Hovedbanen, passerer jeg en dansk mand i 60’erne som vender sig om og begynder at spytte. Jeg undviger. Han prøver at samle spyt igen.. Jeg er chokeret!! Kunne ikke tro mine egne øjne! Jeg skubber ham væk og begynder at råbe ad ham. Og jeg sværger, jeg var et splitsekund fra at give ham et knæ i skridtet !

Øjenvidne om spyt mod flygtninge: - Jeg begyndte at græde
Øjenvidne om spyt mod flygtninge: - Jeg begyndte at græde

- Men jeg ville ikke synke ned på hans niveau, og desuden var der børn til stede. Jeg skulle huske mig selv på at være et godt eksempel.. Men jeg var rasende, og råber og prøver at få en forklaring. Han havde nok ikke forventet at jeg kunne dansk og bliver derfor rigtig bange og løber væk..

- Hvad fanden er det der sker?? Jeg har hørt om folk der har været ude for lignende oplevelser, men jeg har aldrig selv oplevet det - før nu! Det er simpelthen så ubehageligt! Hvad er det for en opførsel? Troede han, at jeg var en af de flygtninge, der lige er ankommet med et tog? Er det sådan han byder dem velkommen?

Udskældt mand: Jeg har ikke spyttet på nogen
Udskældt mand: Jeg har ikke spyttet på nogen

Så er det fikset: Udskældt billede får en kærlig overhaling
Så er det fikset: Udskældt billede får en kærlig overhaling

- Jeg møder så meget had på min vej i øjeblikket. Hvad er det, der sker? Det her, det er fandenme IKKE i orden! Mage til en opførsel skal man fandenme ned i børnhaven for at finde! Og selv de har større empati for fremmede!
Det er umenneskeligt, utilgiveligt, usmageligt, udansk og skal aldrig, ALDRIG accepteres!
Tak for at få mig til at græde, idiot..

Metroxpress arbejder på at få en uddybende kommentar fra Ihan Haydar.

LÆS OGSÅ: L.I.G.A-medlem: - Jeg føler mig uvelkommen i Danmark

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx