Af Mike Kaltoft Jensen - 19/01-18 12:06

Dansk skuespiller mister kørekortet - og får bøde på 8.000 kronerDansk skuespiller mister kørekortet - og får bøde på 8.000 kroner

159 kilometer i timen

storybild

(Billede: Claus Bech)

Skuespilleren Sara-Marie August, der er Bille Augusts hustru, må ikke længere sætte sig bag rattet. Hun har fået taget sit kørekort, skriver Se & Hør.

Ifølge ugebladet måtte 46-årige Sara Marie tirsdag i sidste uge stå skoleret for dommeren i Retten i Lyngby, efter at hun to gange med få dages mellemrum blev taget i at køre for stærkt i sin få måneder gamle BMW-coupé.

Først gik det galt på en vej i Gentofte, hvor speedometeret nåede helt op på 148 kilometer i timen, hvor man højst måtte køre 90. Senere trykkede Sara-Marie August også pedalen helt i bund, da hun fræsede af sted på Sydmotorvejen ved Vordingborg med 159 km/t et sted, hvor den lovlige hastighed var sat ned til 90.

(Billede: JOHN MACDOUGALL)

Den 46-årige skuespiller, der bl.a. har medvirket i Hollywood-filmen Return to Sender og i danske tv-serier som Forbrydelsen og Taxa, mødte op i retten uden forsvarsadvokat og tog imod sin straf: en ubetinget frakendelse af kørekortet i et år og en bøde på 8.000 kroner.

»Det er helt berettiget. Det er, som det er. Det er beklageligt,« sagde Sara Marie August i retten ifølge Se & Hør.

69-årige Bille August og og 23 år yngre Sara Marie blev gift ved et hemmeligt bryllup i 2012. Venner og familie var inviteret til en forårsfest, hvor det celebre par bekendtgjorde, at de var blevet gift på Gentofte Rådhus samme formiddag. Kun parrets to ældste børn, Amaryllis og Albert, og Billes gode ven, hofmarskal Ove Ullerup, og hans kone Bodil var med som vidner i rådhussalen, skrev Billed-Bladet dengang.

Parret har været kærester siden 2002 og har i dag tre børn sammen.

(Billede: Martin Sylvest Andersen)

Hør ugens nye afsnit af 'Vi elsker clickbait' her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx