Af - 07/01-16 12:21

Så mange mænd sidder ned, når de tisserSå mange mænd sidder ned, når de tisser

I en ny undersøgelse afslører mændene, om de står op eller sidder ned, når de tisser i deres eget toilet. Det er dog kun tredjedelen der praktiserer det, som er bedst for at få tømt hele blæren.

Bildstrecke im Grossformat »

Klik her og læs, hvad sexologen og parterapeuten, Jakob Olrik, selv gør, når han tisser.

På mange offentlige toiletter fordrer pissoirerne mændene til at stå op, når de tisser. Men i hvilken stilling tisser mændene, når de går på toilettet derhjemme derhjemme?

Det har metroxpress undersøgt med hjælp fra YouGov, og spørgsmålet deler mændene i to lejre. Den nye undersøgelse viser, at 44 procent af mændene som regel står op, når de tisser, mens 29 procent sidder ned. De resterende 24 procent gør begge dele i cirka lige stort omfang.

Et resultat, der overrasker sexolog og parterapeut Jakob Olrik.

Det er alligevel mange, der sidder ned. Mange mænd er som drenge blevet opdraget af deres fædre til at stå op, når de skulle tisse. Der er fordi, mange mænd har en ide om, at det er det mest mandige at gøre.
Det siger sexolog og parterapeut Jakob Olrik.

Så mange danskere skider for åben dør, når deres partner er hjemme
Så mange danskere skider for åben dør, når deres partner er hjemme

Men Jakob Olrik mener ikke, at mænd, der står op, er mere mænd end den tredjedel, der lader lårene hvile på brættet, når urinen rammer kummen.

- Mandigheden ligger i mænds grundlæggende selvopfattelse, og ikke hvordan man kommer af med forskellige affaldsstoffer, siger han.

Folder eller krøller du toiletpapiret? Dette virker bedst
Folder eller krøller du toiletpapiret? Dette virker bedst

Han påpeger, at man måske ligefrem kan sige, at 'rigtige mænd' er den tredjedel, hvis mandighed godt kan bære, at man sidder ned, når man tisser.

- Man kan sagtens vende den om. Det kræver jo styrke at turde gå imod forestillingen om "den rå mand". En rigtig mand tør også græde og være følsom, siger Jakob Olrik.

Mændenes tissevaner behøver dog ikke nødvendigvis kun at være et spørgsmål om mandighed. Sexologen tilføjer, at nogle mænd måske synes, det er mest praktisk at stå op for at sikre, at deres penis ikke rammer kummen.

Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert
Mænd onanerer på arbejdspladsen - dum ide siger ekspert

LÆS OGSÅ: Hver femte laver ikke stort på arbejdspladsen

LÆS OGSÅ: Så mange vil ikke lave stort, når de er på café eller restaurant

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx