Af - 14/05-17 08:19

Populær burgerbar tvangslukket: Her er den ulækre årsagPopulær burgerbar tvangslukket: Her er den ulækre årsag

Naboer og kunder fik nok af støj- og lugtgener fra burgerbaren Murphy's Burger Joint på Nørregade 28 i det centrale Århus. Nu har kommunen taget affære og lukket restauranten.

storybild

Genrefoto. Burgeren på billedet stammer ikke fra Murphy's Burger Joint. (Billede: CARSTEN KOALL)

Det skriver Århus Stiftstidende.

Det drastiske skridt er blevet taget, efter kommunen under to kontrolbesøg i lejligheden over Murphy's Burger Joint konstaterede, at både lugt- og støjgenerne var alt for voldsomme. Efter det andet besøg fredag blev burgerbaren påbudt at lukke øjeblikkeligt, skriver Center for Miljø og Energi i et brev, som Murphy's Burger Joint har lagt op på deres Facebook-side.

»Vi er frygtelig kede af det,« siger Murphy's Burger Joints ejer Omar Oskarsson til Århus Stiftstidende.

Aarhus Kommune forlanger, at burgerbarens ventilationsanlæg bliver standset og undersøgt for årsagerne til stanken og støjen omgående.

'Hvis du/I ikke overholder dette påbud, vil kommunen uden yderligere varsel overgive sagen til politiet til strafferetlig behandling,' står der i brevet, hvor det understreges, at Omar Oskarsson risikerer at få bøder, hvis det ikke sker.

Murphy's Burger Joints ejer fortæller, at burgerbaren har forsøgt at komme problemerne til livs på flere forskellige måder, men uden held. Nu er der bestilt en ny emhætte, som Oma Oskarsson håber, kan løse lugt- og støjgenerne. Han forventer dog, at der kommer til at gå mindst to uger, før Murphy's Burger Joint kan slå dørene op igen.

Når det sker skal reperationerne være dokumenteret over for Aarhus Kommune.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Sexrådgiver får ofte samme spørgsmål:...
bt.dk
Gravid politiker sender Nye...
bt.dk
Taxa-firma leder efter kunde: Kender...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx