Af Amalie Abildgaard - 30/10-17 11:24

Datter fandt sin mor død i villa: Kom løbende ud i haven og råbte efter hjælpDatter fandt sin mor død i villa: Kom løbende ud i haven og råbte efter hjælp

Lørdag formiddag blev en 61-årig kvinde, der har boet i en villa på Christiansøvej med sin mand, fundet død under mystiske omstændigheder. Manden til kvinden er efterlyst for drabet. Det var angiveligt datteren, der fandt sin døde 61-årige mor i hjemmet på Christiansøvej i Kolding. Det skriver JydskeVestkysten, der har været i kontakt med naboerne.

storybild

Bent Ovesen og hustruens hjem i Kolding

Beboerne på Christiansøvej Ole Winum og Kim Felby, der bor lidt længere henne af gaden, fortæller til JydskeVestkysen, at det var en voksen datter til ægteparret, der fandt kvinden i det røde murstenshus.

Datteren havde ifølge Kim Felby, der sammen med sin kone kun har boet på vejen siden januar, hørt datteren råbe kort efter sin ankomst, at nogen skulle ringe efter en ambulance.

Kim Felby fik ifølge Jyskevestkysten hurtigt sin kone til at ringe til alarmcentralen.

»Det er meget mærkeligt, og man er helt ved siden af sig selv. Så snart, der er en stille stund, begynder tankerne at flyve, og det her kommer fuldstændigt bag på mig,« siger han til jv.dk.

Mandag har Sydøstjyllands Politi meldt ud, at den 63-årige mand til den afdøde kvinde er efterlyst for drabet. Politiet mener, at den 63-årige Bent Ovesen kan være til fare for sig selv.

»Vi vil meget gerne i kontakt med manden, og vi håber, at der sidder nogen derude med oplysninger, der kan hjælpe os til at finde frem til ham. Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også er den grund er det vigtigt, at vi hurtigt finder frem til ham,« siger Carit Andersen i pressemeddelelsen.

I dag klokken 10 vil der blive gennemført en obduktion af den 61-årige kvinde for at fastslå den endelige dødsårsag og dødstidspunkt.

Ved en pressebriefing klokken 11 kom det frem, at politiet leder efter manden ved parrets sommerhus på Vestkysten.

BT forsøger at få en kommentar fra Sydøstjyllands Politi for at få bekræftet oplysningen om, at datteren fandt sin mor død i hjemmet.

Har du oplysninger i sagen, eller har du set den 63-årige mand eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i, så kontakt Sydøstjyllands Politi via 1-1-4.

Politiet efterlyser manden til den afdøde 61-årige kvinde.Det drejer sig om den 63-årige Bent Ovesen. Han er almindelig af bygning og 187 centimeter høj. Han er skaldet og bærer briller.Den bil, der efterlyses sammen med ham, er en brun Ford Mondeo med registreringsnummeret AU 24836 fra 2015.

Bent Ovesen er ikke tidligere kendt af politiet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forbudt i Europa siden 2012: Nu...
bt.dk
'Porno er lig med utroskab - uden tvivl'
bt.dk
Mascha Vang afslører: To nye...
bt.dk
Ung mand dræbt i ulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx