Af Bo Poulsen - 12/12-17 13:44

Frederik glemte 0,81 bitcoin på kontoen for tre år siden: Så meget er de værd i dagFrederik glemte 0,81 bitcoin på kontoen for tre år siden: Så meget er de værd i dag

Hvorfor gjorde man ikke det selv?

storybild

Modelfoto. (Billede: DADO RUVIC)

Det var egentlig kun ment som et forsøg. Et forsøg som kun en enkelt kunde valgte at benytte sig af hos Avxperten i Grenå. Herefter lukkede butikken muligheden for at betale med den digitale valuta Bitcoins.

Vedkommende valgte i 2014 at købe en pladespiller til en værdi af 2000 kroner for 0,81 Bitcoin. I dag er de 0,81 Bitcoins lidt over 100.000 kroner værd.

Det glæder ejer Frederik Nielsen, som har talt med lokalmediet TV 2 Østjylland om den store fortjeneste.

»Jeg kunne huske, at der lå et eller andet beløb af Bitcoin i regnskabet, men dengang i 2014 vidste jeg ikke lige, hvordan jeg fik dem hævet. Og så har de bare stået der, indtil jeg forleden gik ind og tjekkede kursen. Så kunne jeg hurtigt regne ud, at det var blevet til rigtig mange penge,« siger Frederik Nielsen.

Frederik Nielsen fortæller, at han har lovet sine medarbejdere en omgang øl eller to, hvis værdien af de 0,81 Bitcoins overstiger en halv millioner kroner.

Bitcoins blev oprindeligt opfundet af den anonyme Satoshi Nakamoto, som udgav systemet i 2009. Og flere og flere er begyndt at investere i den digitale møntfod. Valutaen har været gennem en astronomisk udvikling. Eksempelvis købte en mand to pizzaer for 10.000 Bitcoins i 2010. De mange Bitcoins ville være en regulær formue værd i dag.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Nyt forslag fra DF: Det er logik for...
bt.dk
Boligsælgere kræver mere: De...
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx