Af - 17/04-15 22:00

Danske Natasha går viralt med to forskellige billeder på én ugeDanske Natasha går viralt med to forskellige billeder på én uge

Først blev hun et hit på fitness-side 'Do You Even' og så gjorde playboyen Dan Bilzerian hende berømt med en anbefaling på Instagram.

Bildstrecke im Grossformat »
I slutningen af april 2015 fortalte den aarhusianske Natasha, at hun gerne ville veksle sin succes på Instagram til en forside på mandebladet M!. Det har hun nu fået, og folk i tusindvis er også strømmet til hendes profil på det sociale medie. Fitnessbaben Natasha Thomsen fra Aarhus var med to af sine billeder stukket af på det sociale medie Instragram. I første omgang via Playboyen Dan Bilzerian... Det andet billede, der egentlig gik viralt først, er for fitness motivationsfirmaet 'Do you even?' Der typisk har slagordene 'Do you even lift?' eller 'Do you even Squat?' skrevet i store fede typer på deres tøj. Selv om Natasha bruger en del tid i fitnesscentret, så kaster hun ikke rundt med særlig tunge vægte. På toppen er det blevet til omkring 6 gentagelser med 90 kg i dødløft, 10 gentagelser med 40 kg på bænkpressen og godt 60 kg i squat racket på ti gentagelser. Fitnessbaben måler 170 cm og vejer omkring 58 kg. - Jeg vil gerne have store, markerede muskler, men jeg går ikke efter at lave store løft en enkelt gang, siger hun. Natasha får i dag i snit ti tilbud om at stå model for fotografer eller lave promoveringer på baggrund af sin insta-profil, hvor man vil tilbyde hende et produkt gratis, hvis hun lægger et billede op af sig selv, hvor man kan se det. - Jeg har ikke lyst til at lave promoveringerne, i hvert fald ikke for mange, jeg vil ikke være sådan en kedelig reklameprofil, siger Natasha Thomsen. Her er endnu et billede, der blev taget i Dan Bilzerians trøje. På de næste sider, kan du se, hvad der ellers i vente, hvis man vælger at følge den 29-årige Natasha på Instagram.

Viral succes med sin Instagram-konto

Den forgangne uge har været en vild omgang for den danske Natasha Thomsen fra Aarhus. Med to forskellige billeder er hun dukket op telefonskærme over hele verden. I to forskellige sammenhænge har to kæmper indenfor de sociale medier nemlig delt hendes fotos. Tilbuddene strømmer ind.

- Det hele skete bare på to sekunder, siger fitnessbaben til metroxpress.

Billederne af den 29-årige Instagram-babe er gået verden rundt. Flere har set, at hun er blevet delt af den amerikanske playboy, skuespiller og Instagram-konge Dan Bilzerian, men den aarhusianske fitness-babe, der til dagligt arbejder som souschef hos Jensens Bøfhus, er også blevet et hit blandt træningsentusiaster, der sætter pris på en trænet kvinde.

Fitness-brandet 'Do you Even' har nemlig også delt et af hendes billeder. Og der bliver de ved med på deres mange platforme.

Instagram-playboy anholdt: Ville lave bombe
Instagram-playboy anholdt: Ville lave bombe

Se det andet virale billede i toppen af artiklen.

Dan Bilzerian har knap otte millioner følgere på Instagram, og gik et ekstra skridt for at dele danske Natashas billede med dem. Og det er noget, der ikke sker ret tit.

I don't normally do shoutouts, but this Pic is cool @natasha_k_t

Et billede slået op af Dan Bilzerian (@danbilzerian) den


Natasha runder snart 50.000 følgere på sin Instagram-side, og hun ved stadig ikke helt, hvordan hun skal tackle oplevelsen. Det er næsten en femdobling indenfor en uge. Indtil videre har den pludselige berømmelse givet udslag i et tilbud om at stå model for et kosttilskudsfirma og i at pryde et cover for et pladeselskab.

FOTOS: Pokerkonge gambler og fester for millioner
FOTOS: Pokerkonge gambler og fester for millioner

- Det er helt sikkert sjovt. Først tænkte jeg shit, shit, shit - jeg var helt oppe af køre, siger Natasha Thomsen til metroxpress.

I første omgang synes hun, at det er sjovt, at der er flere der kigger med, når hun får taget sine billeder. På sigt vil hun gerne prøve kræfter med at stå model til et magasincover eller lignende.

- Jeg har i hvert fald en drøm om at komme på forsiden af M!, lyder det fra Natasha.

Desværre for mange har fitness-baben haft en kæreste igennem de sidste ti år. Desuden har hun en søn på fem. Især kæresten er begejstret for den store virale succes.

Flødebolle i shitstorm: Kan du se, hvad der er galt med dette foto?
Flødebolle i shitstorm: Kan du se, hvad der er galt med dette foto?

- Han synes næsten, at det er federe end mig, siger Natasha til metroxpress.


Klik på posten nedenfor for at komme til Natasha Thomsens profil på Instagram.

Peace & love to all❤️❤️❤️❤️

Et billede slået op af Natasha Thomsen (@natasha_k_t) denLÆS OGSÅ: Nye nøgen-regler på Instagram: Dette må du ikke vise

LÆS OGSÅ: TV: Disse piger er ikke i familie: Derfor ligner de hinanden

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx