Af - 24/08-16 13:24

Undersøgelse: De fleste danskere spiser ispinde helt forkertUndersøgelse: De fleste danskere spiser ispinde helt forkert

Er du også en af dem, der ikke kan finde ud af at spise ispinde ordentligt?

storybild

Stort set alle danskere har før eller siden haft en ispind i hånden, men det viser sig, at størstedelen af os spiser ispinde helt forkert.

Medmindre man er typen, der spiser ispinden lynhurtigt, ender man ofte med klistrede fingre, når isen langsomt smelter, samt flækkede is, der ender på jorden eller i håndfladen.

GE-NI-AL og simpel trend til sommerens kolde drinks
GE-NI-AL og simpel trend til sommerens kolde drinks

Men det har aldrig været meningen med ispinden, og de ødelagte is og fedtede fingre skyldes tilsyneladende hovedsageligt, at vi spiser dem forkert.

Ifølge den britiske madforsker, Lyndon Gee, skal isen nemlig spises med en særlig teknik, så man veksler mellem at tage små bidder fra bunden og op, mens man indimellem slikker på den i toppen, fortæller han til Metro.

Og den teknik er det de færreste danskere, der bruger, viser en undersøgelse som Yougov har foretaget for Metroxpress.

Her svarer hele 67 procent, at de tager den fra toppen og ned, hvilket altså er med til at ødelægge både isen og oplevelsen. Undersøgelsen viser desuden, at det især er danske mænd, der har svært ved at lade være med at spise den oppefra.

Frederikke giver bikiniråd: Bryster er dejlige, men der skal ikke være fire
Frederikke giver bikiniråd: Bryster er dejlige, men der skal ikke være fire

Den teknik bruger 74 procent af de danske mænd, mens det kun er 61 procent af kvinderne.

26 procent af danskerne spiser deres is, som madforskeren mener, den skal spises, og her er det kvinderne, der er mest sofistikerede og tager den fra bunden, inden de bevæger sig op og slikker den på siderne og på toppen.

De næste dage byder på temperaturer op mod 30 grader, så der er ingen undskyldning for ikke at gå ud og øve sig i teknikken. Velbekomme.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx