Af - 29/05-16 18:45

LISTE: Seks gode råd til sommerflirtenLISTE: Seks gode råd til sommerflirten

Sådan kører du den perfekte sommerflirt

storybild

Sommeren er lige ved at være her. Lange lyser nætter, festivaller og masser alkohol. Det betyder også, at der er mulighed for at score en sommerflirt. Men hvordan håndterer man bedst sådan en relation, når den ikke skal være hen i efteråret? Med inspiration fra GQ kommer her seks gode råd.


Få lige styr på kontrakten, så der ikke opstår misforståelser. Det er så kedeligt, når den ene hører kirkeklokker, mens den anden lever polyamorøst. Så det er noget med tidligt i forløbet at smide en “Jeg kan vildt godt lide at hænge ud med dig, men jeg er ikke ude efter noget seriøst denne sommer. Hvad med dig?”

Han skulle møde to kvinder til en trekant - det endte helt galt
Han skulle møde to kvinder til en trekant - det endte helt galt


Prøv nye ting af. En flirt eksisterer ofte, fordi man ved, at det aldrig ville kunne blive til noget seriøst på sigt. Så det er netop med at gå efter det, man ikke ville orke på sigt. Så man kan sagtens være sammen en person, der er lækker men vildt irriterende at høre på, én der ikke har styr på sit liv eller én der går lidt kikset klædt.


Lad være med at minde om, at det ikke er seriøst. Hvis punkt et er gået igennem, er der absolut ingen grund til at blive ved med at pointere, at du virkelig ikke vil have et forhold eller ikke er kommet dig over din eks. Det er ligemeget, I har bare en flirt. Men hvis du konstant skal minde om, at du ikke vil noget, så bliver det bare irriterende.

Har Kylie Jenner allerede fået en ny kæreste?!
Har Kylie Jenner allerede fået en ny kæreste?!


Det handler om at have det sjovt. Det handler ikke om, at I skal hjælpe hinanden igennem kriser. Dit tidligere forholds bagage kan du læsse af på en rebound. Ikke en sommerflirt. Selvfølgelig kan man tale om andet en lol-katte, men hvis du græder, fordi din chef er en idiot eller du er uvenner med din bedste ven(inde), må dine venner trøste dig.


Lad fremtiden være. Sig din flirt er lækker og dufter godt, men lad være med at tale om fremtiden. Ikke noget med at tale om, at I kan ses i efteråret eller love ting, du ikke kan holde. Nix. Det skaber forvirring, og det er jo en s-o-m-m-e-r-f-l-i-r-t.


Undgå kæreste-øjeblikke. Ikke noget med at tage din flirt med til parmiddag eller fødselsdage. Du skal ikke pakke vedkommende væk i et skab, I kan sagtens mødes med jeres venner i byen, men undgå kæreste-situationer.

Luksusluderen Vanessa kan tjene 30.000 kroner på én nat
Luksusluderen Vanessa kan tjene 30.000 kroner på én nat

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Kim Jong-Un kan nå Europa med sit nye...
bt.dk
Ny p-pille til mænd på vej
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx