04/11-17 13:20

Dansk kvinde vandt 5 millioner i Lotto: Nu ærgrer kæresten sig over særlig forespørgselDansk kvinde vandt 5 millioner i Lotto: Nu ærgrer kæresten sig over særlig forespørgsel

En 69-årig kvinde fra Ebeltoft blev i lørdags den heldige vinder af fem millioner kroner i Lotto. Gevinsten på 20 millioner blev delt mellem fire vindere.

storybild

(Billede: Kristian Brasen)

Kvinden har været en loyal spiller af Lotto i de seneste 10 år og spiller de samme to rækker hver uge. Tallene er en kombination af familiens fødselsdage – hvilket viste sig at bære frugt.

»Jeg er ikke den store spillefugl, men jeg har spillet i mange år på de to rækker på en seksugers kupon. Jeg har aldrig vundet noget før, så dette er jo helt vildt,« siger hun til Danske Spil.

Den 69-årige pensionist sad i sit lille kontor i huset i Ebeltoft og tjekkede tallene fra nogle uger tilbage, da hun opdagede, at der var jackpot. Hendes kæreste gennem 20 år sad og så TV inde i stuen.

»Jeg råbte til ham, at han lige skulle komme ind til mig, for jeg troede jo ikke, at mine øjne så rigtigt. Først gad han ikke rigtig – men jeg skal da love for, at han fik gang i benene, da han fandt ud af, hvad det handlede om,« siger hun og tilføjer:

»Og så ærgrede han sig godt nok over, at vi ikke er blevet gift i løbet af alle de år, vi har været sammen.«

Parret gik hånd i hånd ned i Brugsen, hvor kuponen var blevet købt og den 200 meters tur føles som den længste nogensinde.

»Vi gik hånd i hånd med kuponen rullet sammen imellem hænderne. Jeg har nærmest aldrig haft det så dårligt. Vi var så nervøse for at tabe den. Ja, det er skørt at man nærmest kan blive bange for sådan et lille stykke papir.«

Vinderkuponen blev låst inde i jagtskabet over natten og dagen efter var præget af lige så megen nervøsitet.

»Jeg havde slet ikke sovet om natten, og så skulle vi køre ned i banken og have kuponen i sikkerhed. Jeg lover dig, at min kæreste fik mange formaninger om at køre forsigtigt. Tænk hvis man lige havde vundet i Lotto og så kørte galt. Aj, hvor ville det være ærgerligt,« lyder det.

Kvinden har endnu ikke helt bestemt sig for, hvordan pengene skal bruges. Men et nyt køkken og evt. en ny bil er på tale. Og så skal hendes datter og børnebørn begaves.

» Jeg tænker, at min datter skal have et stort beløb – og så vil jeg lave en opsparing til mine børnebørn, som de først får, når de er 25 år. De skal først lige nå at lære værdien af penge, før de får dem udbetalt, synes jeg.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Charlotte er alenemor til syv:...
bt.dk
Stjerneadvokat om udvikling i Kim...
bt.dk
Psykiater: Hvis Peter Madsen bliver...
bt.dk
'Han var så målrettet i sine øjne':...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx