06/08-17 18:21

Bandeleder anklages for at beordre overfaldBandeleder anklages for at beordre overfald

Retten i Odense skal over to dage behandle sagen om et råt overfald på 31-årig ved tankstation.

storybild

Advokat Mette Grith Stage skal i Retten i Odense forsvare Mohammed Daabas, der er tiltalt for at have beordret andre til et groft overfald i marts. Scanpix/Sarah Christine Nørgaard/arkiv

Odense. En tidligere leder af banden Black Army i Odense anklages for at have beordret fire andre til at begå et råt overfald i foråret.

Sagen mod Mohammed Daabas og de fire øvrige kommer for retten i den kommende uge, skriver netavisen fyens.dk søndag.

Volden skete ved en Uno-X-tank på Åsumvej i marts. En mand på 31 år blev slået og sparket, ligesom han blev stukket med kniv.

De i alt fem tiltalte mænd er varetægtsfængslet, og under de to retsmøder onsdag og torsdag vil anklagemyndigheden afspille videooptagelser fra tankstationen, skriver fyens.dk. Offeret har ikke givet politiet særligt mange oplysninger.

De tiltalte nægter sig skyldige. Hvis domsmandsretten finder, at der er tilstrækkeligt med beviser, skal den også tage stilling til, om en af dem skal udvises af Danmark.

Tilbage i 2013 var Mohammed Daabas med til at oprette banden, der har haft klubhus på Nyborgvej. Ud over leder er han også blevet betegnet som talsmand for Black Army.

Gennem sin forsvarer, advokat Mette Grith Stage, har han i øvrigt tidligere afvist, at medlemmer af Black Army skulle stå bag afpresning af hjemløse i Odense.

Grupperingen har haft en konflikt med banden Loyal to Familia, som i de seneste måneder har optrådt aggressivt flere steder i landet.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere Playboy-model' står frem...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx