Af - 13/08-16 15:14; Opdateret: 13/08-16 15:26

Mor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestueMor deler forfærdeligt billede: 1-årige Magne blev skambidt i dansk vuggestue

Line Ea Sternberg råber politikerne op med billede af sønnens bidemærker, som han fik i vuggestuen.

storybild

(Billede: Arkivfoto - Scanpix)

"Åh! I dag da jeg kom ned i vuggestuen, kom Magnes pædagog hen, og sagde hun havde noget skrækkeligt at fortælle." Sådan starter et facebookopslag, der er delt mere end 3.000 gange.

Line Ea Sternberg beretter, hvordan hendes 1-årige søn er blevet bidt 10 gange af et andet barn i vuggestuen. Både 1-årige Magne og pædagogen var frygteligt kede af det, skriver moderen.

"Magne var blevet bidt i vuggestuen i dag eller skambidt. Hun (pædagogen red.) var så ked af det, og det er så synd for Magne. Pædagogen fortæller, hun var alene med børn på stuen, der var en god stemning på stuen, og hun gik ud for at skifte en ble. Hun står med ryggen til de andre børn to minutter, og der spilles glad børnemusik. Hun opdager, at Magne bliver bidt af et andet barn," forklarer Line Ea Sternberg.

Og mange forældre ville muligvis flippe ud på pædagogen efter sådan en meddelelse, men Line Ea Sternberg har kun ros at give til pædagogen.

"Åh. Pædagogen er en fantastisk pædagog, og jeg ved hun gør sit arbejde godt. Hun havde våde øjne, da hun fortalte mig det."

Til gengæld vil moderen gerne have politikerne og kommunen til at vågne op.

"Kan vi ikke få flere hænder om vores børn? Ikke kun til det barn, som bliver bidt, men også til barnet der, bider. Eller barnet der kigger på."

Ifølge Facebook-opslaget har Line Ea Sternberg kontaktet Herning Kommune, som vil undersøge sagen.

Metroxpress har kontaktet Line Ea Sternberg for et uddybende interview uden held.

LÆS OGSÅ: Mors hjerteskærende opråb: Derfor skal I vaccinere jeres børn

LÆS OGSÅ: Mor afbryder sin graviditet efter hun så scanningsbilledet

LÆS OGSÅ: Instagram sletter mors billede af 6-årig datter for tredje gang

LÆS OGSÅ: Mor lod sin datter brænde sig på lys: - Så lærer hun det

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx