Af - 15/12-16 11:35

Kvinde gjorde uhyggeligt fund i rygsæk: Politiet søger stadig vidnerKvinde gjorde uhyggeligt fund i rygsæk: Politiet søger stadig vidner

Politiet håber, at folk der kender tasken eller har været i området kan sætte dem på sporet af gerningsmanden.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet øverst kan du se billeder af rygsækken og dens indhold. VI ADVARER OM STÆRKE BILLEDER

Da Joan Olsen fra Korsør tirsdag morgen luftede sin hund i villakvarteret Fjordvænget, fandt hun en sort rygsæk, som hun åbnede, fordi hun troede, den var blevet glemt.

Men inde i rygsækken mødte der hende et uhyggeligt syn.

- Da jeg åbnede tasken, så jeg et håndklæde, der var smurt ind i pels. Da jeg kiggede nedenunder håndklædet, så jeg en sød, chihuahua-lignende hund, som havde en hårelastik bundet meget stramt rundt om munden, og tungen hang ud af munden, fortæller Joan Olsen til TV Øst.

- Den havde også ståltråd rundt om benene, pelsen var blevet flået i, og den havde et stikmærke på maven. Den var stadigvæk varm, siger Joan Olsen.

Hun fandt rygsækken klokken 8.40 tirsdag morgen, og kort efter kom politiet og hentede den afdøde hund, som er blevet sendt til undersøgelse på Landbohøjskolen.

Mens politiet i Slagelse afventer analysen herfra, håber de på hjælp fra offentligheden til at finde frem til gerningsmanden.

- Vi har fået et par henvendelser, som vi skal have undersøgt nærmere. Men det er stadig for tidligt at sige, om de fører til en opklaring, siger politikomissær Jens Christiansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Metroxpress.

- Vi opfordrer derfor stadig folk til at henvende sig, hvis de kender rygsækken eller de har har været i området i perioden før fundet af rygsækken om morgenen. siger han.

I galleriet øverst kan du se billeder af rygsækken og dens indhold. VI ADVARER OM STÆRKE BILLEDER

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand trak kniv i supermarked: Kan du...
bt.dk
TV 2-vært efter Yahya-stunt på live...
bt.dk
Politiet: Særligt disse bilister...
bt.dk
Dansk tv-vært trækker sin datter fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx