Af - 11/01-17 20:55

Folk raser på tv-værts Facebook: Usselt og forkasteligtFolk raser på tv-værts Facebook: Usselt og forkasteligt

Johannes Langkilde må lægge ryg til grove beskeder på Facebook efter det er kommet frem, at han fik transporteret konens hest til USA for 70.000 licenskroner.

storybild

Næsten 70.000 kroner for at transportere en korrespondents hustrus hest fra Danmark til USA møder kritik. (Billede: Scanpix)

DR og tv-stationens korrespondent i USA, Johannes Langkilde, er havnet i et ordentligt stormvejr, efter det er kommet frem, at Langkilde fik fragtet konen Sisses hest med til USA, da han takkede ja til et korrespondentjob i Washington.

Det kostede nemlig 70.000 kroner at få transporteret hesten Jazz over Atlanterhavet, og pengene er betalt af licensyderne.

DR erkender at betaling for hestetransport var en fejl
DR erkender at betaling for hestetransport var en fejl

DR's nyhedsdirektør Ulrik Haagerup beklagede onsdag sagen.

- Vi er blevet klogere på, at sådan et fejljugement fra vores side skal vi ikke lave igen. Johannes Langkilde er en meget dygtig og værdifuld medarbejder, og vi synes, at vi skal have de dygtigste folk som korrespondenter, siger Ulrik Haagerup til Ritzau.

Men alt er tilsyneladende ikke tilgivet, for onsdag aften er Johannes Langkildes officielle Facebook-profil fyldt med grove kommentarer fra vrede licensbetalere.

Kulturminister kalder DR's hestesag for bizar
Kulturminister kalder DR's hestesag for bizar

- Så forkasteligt, Johannes Langkilde, at vi licensbetalere skal sidde og se genudsendelser, fordi pengene er brugt på din kones extravagante hyphest, skriver en seer.

- Vi vil sgu da skide jeres lorte krikke et stykke. betal dog selv eller lav den til bøffer, skriver en anden i et endnu grovere indlæg.

Johannes Langkilde selv har endnu ikke kommenteret på sagen.

LÆS OGSÅ: DR brugte 70.000 på at fragte korrespondents hest til USA

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hamilton peger på sine rivaler: Tre...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Rachel med...
bt.dk
Skandale: Fodboldspiller tiltalt for...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx