Af - 22/01-15 11:13; Opdateret: 22/01-15 12:39

Venstre latterliggøres: Drik bajer og gem kvitteringerneVenstre latterliggøres: Drik bajer og gem kvitteringerne

Lars Løkke, der tidligere har været i vælten for at have rod i bilag og kvitteringer, opfordrede onsdag danskere til at gemme kvitteringer for håndværksarbejde til efter valget.

Får Venstre magten efter et kommende valg, så skal den såkaldte BoligJobordning – bedre kendt som håndværkerfradraget – genindføres. Og det skal ske med tilbagevirkende kraft. Sådan lød budskabet i en pressemeddelelse fra Venstre i går.

Sammen med udspillet har Venstre lavet et billede med en tekst om, at man skal huske at gemme kvitteringerne.

Den er god nok: Kristian Jensen og Lars Løkke drikker ALDRIG på samme tid
Den er god nok: Kristian Jensen og Lars Løkke drikker ALDRIG på samme tid

På sociale medier har flere svært ved at tro på, at Lars Løkke Rasmussen, der flere gange har haft rod i egne bilagssager opfordrer til at gemme kvitteringerne, opfordrer til at gemme kvitteringerne.

Qvortrup skriver blandt andet således:

På Facebook-siden Dansk-politik.dk har man lavet et alternativ til Venstrekampagnen.


Overblik: Her er Lars Løkkes møgsager om bilag og pengerod
Overblik: Her er Lars Løkkes møgsager om bilag og pengerod

Og blandt andet David Tarp, der er ansat af Socialdemokraterne som pressemedarbejder, har moret sig over den oprindelige og den falske kampagne.Og de socialdemokratiske politikere var heller ikke sende til at sende stikpiller til Lars Løkke Rasmussen. Blandt andet havde skatteordfører Astrid Krag denne reaktion på Venstre-forslaget:

- Jeg vil gerne sige til Lars Løkke, at det altid er en god ide at gemme sine bilag, og henviste naturligvis til at Lars Løkke Rasmussen tidligere har været involveret i flere bilagssager.

Hård kritik af Løkke efter ENDNU en bilagssag
Hård kritik af Løkke efter ENDNU en bilagssag

Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen er ærgerlige over, at det ikke er Socialdemokraterne, der står bag den falske annonce.

I pressemeddelelsen fra i går er Lars Løkke Rasmussen citeret for at sige følgende:

Over 500.000 danskere har benyttet sig af BoligJobordningen, som regeringen har afskaffet jer ved årsskiftet. Det har været en bragende succes, der har givet flere private arbejdspladser, flere praktikpladser og gjort sort arbejde til hvidt. Derfor vil Venstre geninføre Boligjobordningen med tilbagevirkende kraft, hvis Venstre får regeringsmagten efter et valg, siger Lars Løkke i en pressemeddelelse.

Venstre har betalt tøj og sko til Løkke for 152.000 kr.
Venstre har betalt tøj og sko til Løkke for 152.000 kr.

Partiformanden opfordrer derfor danskerne til at gemme kvitteringerne:

- Vi skal sikre, at der i fremtiden kan komme flere private arbejdspladser, og derfor vil danskerne kunne få fradrag for de samme ydelser udført i år, som de kunne indtil regeringen skrottede BoligJobordningen – de skal blot huske at gemme kvitteringerne.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx