Af - 27/01-14 14:54; Opdateret: 27/01-14 15:35

'Stemmer på kanten': Zornig betaler sin løn tilbage'Stemmer på kanten': Zornig betaler sin løn tilbage

Socialministeriet har udbetalt mere end 100.000 kroner i løn til Lisbeth Zornig Andersen i forbindelse med ministeriets efterhånden berygtede million-støtte til projektet 'Stemmer på kanten'.

Men nu betaler Lisbeth Zornig Andersen hele sin løn tilbage til ministeriet.

Det oplyser Huset Zornig til Berlingske.

Til Berlingske forklarer Mikael Lindholm, der er partner i Huset Zornig og gift med Lisbeth Zornig, at pengene betales tilbage fordi Zornig har fået dækket sin løn fra andre steder.

- Det er jo tale om et samlet budget, hvor vi har kunne se, at blandt andet Lisbeth Zornigs løn kunne blive dækket fra andre indtægtskilder, siger Mikael Lindholm til Berlingske.

I alt vil Huset Zornig betale mere end 100.000 kroner tilbage ud af den million, som socialminister Annette Vilhelmsen (SF) tildelte Lisbeth Zornig Andersen for rullende kameraer i august sidste år.

Og som siden har resulteret i en næse til ministeren

- Som billedet tegner sig, kommer vi som minimum til at betale lidt mere end 100.000 kroner fra den samlede støtte tilbage, som aldrig er blevet brugt, siger Mikael Lindholm, der er partner i Huset Zornig til Berlingske.

Ifølge Berlingskes oplysninger var 112.000 kroner af det samlede tilskud på en million kroner målrettet løn til Lisbeth Zornig Andersen for to måneders arbejde i oktober og november.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

McDonald's løfter sløret for stor...
bt.dk
'Badehotellet' mister sin stjerne: Nu...
bt.dk
Klavs Bruun forstår det ikke: 'Jeg...
bt.dk
Lastbilchauffør filmede gal handling...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx