Af - 11/12-14 12:35; Opdateret: 11/12-14 17:23

Politiet sigter to personer i pokersag om millionerPolitiet sigter to personer i pokersag om millioner

Københavns Politi sigter to personer i pokersagen, der omhandler snyd for et tocifret millionbeløb.

storybild

Den danske top-pokerspiller, der er blevet anmeldt for at snyde for et tocifret millionbeløb, er nu blevet sigtet i sagen. Det samme er en anden person, bekræfter Københavns Politi.

ARTIKLEN ER BLEVET OPDATERET:

Københavns Politi valgte torsdag at sigte to personer i forbindelse med den pokersag, der omhandler snyd for et tocifret millionbeløb.

Den danske pokerspiller, der er i 30'erne, og som metroxpress tidligere har beskrevet i sagen, er endnu ikke sigtet. Politiet fortæller over for metroxpress, at han betragtes som hovedmistænkt og fortsat er en del af efterforskningen. De to sigtede er to andre personer, men politiet ønsker ikke komme nærmere ind på, hvem de andre er. De siger blot:

- Jeg kan fortælle, at vi har sigtet to personer i sagen. Begge to for medvirken til databedrageri, siger politikommissær i afdelingen for økonomisk kriminalitet i København, Torben Koldborg Frederiksen, til metroxpress torsdag.

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Ved du noget om sagen? Skriv til cha@mx.dk eller bnw@mx.dk

Københavns Byret nedlagde i går navneforbud i sagen, og derfor ønsker Torben Koldborg Frederiksen ikke gå i detaljer med, hvad de andres rolle i sagen har været.

Anklage: Dansk top-pokerspiller snød for tocifret millionbeløb
Anklage: Dansk top-pokerspiller snød for tocifret millionbeløb

Anklaget for at snyde venner for millioner: Sådan gjorde pokerhajen
Anklaget for at snyde venner for millioner: Sådan gjorde pokerhajen

Han ønsker heller ikke komme ind på, hvem der står bag anmeldelsen. Ifølge flere centrale kilder i det danske pokermiljø, som metroxpress har været i kontakt med, er anmeldelsen indgivet af mindst otte forskellige personer, som hver især hævder, at de er blevet snydt for alt imellem flere hundrede tusinde kroner til flere millioner. Det samlede beløb, som anmeldelsen lyder på, skulle angiveligt være et stort tocifret millionbeløb.

Personerne bag anmeldelsen er efter sigende nogle af den sigtedes aller nærmeste venner.

Nægter sig skyldig:
Ifølge pokerspillerens advokat, Asser Gregersen fra advokatfirmaet Stagetorn Wenzel Lund Poulsen, har anklagerne mod hans klient intet hold i virkeligheden. I går sagde han til metroxpress:

- Min klient nægter sig skyldig. Det er derfor også min opfattelse, at der hverken er tale om tab eller snyd i det hele taget, men under alle omstændigheder er påstande om to- og trecifrede millionbeløb helt uden hold i virkeligheden, skrev han i en mail.

Pokerstjerne anklaget for millionsnyd: - Jeg er uskyldig
Pokerstjerne anklaget for millionsnyd: - Jeg er uskyldig

Kunne se modstandernes kort
Ifølge metroxpress' oplysninger har den hovedmistænkte i sagen tidligere udmærket sig som computer-kyndig, og angiveligt har han snydt sig til de store pengesummer ved installere en særlig software på ofrenes computere. Dette gjorde det muligt for ham, fra sin egen computer, at se sine modstanders kort, imens de spillede mod hinanden.

Andre læser lige nu

Hitter på mx

AnnonceHitter på mx