Af Maria Christine Madsen - 14/08-17 12:20

Prins Henrik indlagt på Rigshospitalet Prins Henrik indlagt på Rigshospitalet

Kongehuset meddeler mandag middag, at prins Henrik er indlagt på Rigshospitalet med smerter i højre ben.

storybild

Arkivfoto (Billede: Sarah Christine Nørgaard)

Det er angiveligt eftervirkninger af en operation i juli, der har ført til, at han søndag aften blev indlagt.

'Årsagen til indlæggelsen er tiltagende smerter efter den operation, som Prinsen fik foretaget i midten af juli, hvor Prinsen blev opereret i højre lyske og fik en ballonudvidelse i højre bækkenkar. Prinsen bliver behandlet medicinsk, og der forventes ikke yderligere kirurgiske indgreb på nuværende tidspunkt', oplyser Kongehuset i en pressemeddelelse.

Det er endnu uvist, hvor længe prinsen vil være indlagt på Rigshospitalet.

83-årige prins Henrik har det seneste tid holdt ferie på regentparrets vinslot i franske Cayx, og det var planen, at ferien skulle vare noget tid endnu. Men smerterne har altså afbrudt prinsgemalens ferie før tid.

Prinsen har den seneste tid været en del i medierne, efter han - gennem Kongehuset - kom med den overraskende melding, at han, når tiden kommer, ikke ønsker at bliver begravet ved siden af dronningen i Roskilde Domkirke, sådan som det ellers har været planen.

Siden bragte blandt andet Billed-Bladet et interview med prins Henrik, hvor han rettede en opsigtsvækkende kritik mod sin hustru.

»Min kone giver mig ikke den respekt, som en almindelig kone skal give til sin ægtefælle,« sagde han blandt andet til ugebladets udsendte reporter i Frankrig.

Da Billed-Bladets reporter forholdt prinsen kritikken mod hans beslutning, som blandt andet går på, at prinsgemalen gør dronningen 'til grin og til nar', svarede han, at det 'er hende, der gør mig til narren'.

 

 

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx