Af - 17/07-14 20:43; Opdateret: 17/07-14 21:02

Patrick savnet i 11 dage: Nu leder venner og familie i udlandetPatrick savnet i 11 dage: Nu leder venner og familie i udlandet

25-årige Patrick Slot Jensen har været savnet i 11 dage nu. Venner og familie håber stadig på, at han bliver fundet i god behold.

storybild

Her ses et af de billeder, der bliver delt på de sociale medier af Patrick Slot Jensen. (Billede: Privatfoto)

Ved du noget om sagen? Så kontakt os på mail eller SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

Københavns Vestegns Politi har stoppet den aktive efterforskning af Patrick Slot Jensen, der forsvandt søndag 6. juli. Han blev sidst set ved Rødovre-Centret.

Det sker, da man ikke har flere aktive ledetråde i sagen, hvorfor at danskerne opfordres til at komme med tip i sagen, hvis de har nogen form for viden.

Jonas, der er en af Patricks gode venner, fortæller til metroxpress, at der er blevet sat over 1000 løbedsedler op i Københavnsområdet, men der er ikke nogen, der har set ham.

Det er grunden til, at de nu efterlyser ham i blandt andet Tyskland, hvor efterlysningen af den unge dansker er blevet delt over 1000 gange på de sociale medier

- Vi har spredt os ud til Sverige og Tyskland. Der er desværre ikke nogen tegn på noget endnu, siger han til metroxpress.

Sidst Patrick blev set, var han iført hvide sko, lyse bukser, en hvid kasket, sort trøje, samt en rygsæk og en sportstaske.

Jonas fortæller, at de ikke frygter det værste, men at uvisheden om vennens skæbne er ikke rar.

- Jeg ved ikke, om der er sket en forbrydelse, men der må være sket noget, siden en 25-årig mand trækker stikket, siger han.

Han beskriver Patrick som en helt normal ung mand, der ikke umiddelbart har nogen problemer, der burde medføre, at han forsvinder på denne måde.

Hvis du har informationer i sagen, så kan du henvende dig til Københavns Vestegns Politi på 1-1-4.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx