Af Fie West Madsen - 30/12-17 21:53

Skole advarer: Elev tilbudt 100 kroner for at sprænge kanonslag i håndenSkole advarer: Elev tilbudt 100 kroner for at sprænge kanonslag i hånden

Skoleleder på Gåsetårnsskolen i Vordingborg ser sig nødsaget til at advare alle forældre på skolen, efter en dreng har fået et meget alvorligt tilbud fra en gruppe større børn.

storybild

En elev blev tilbudt 100 kroner, hvis han turde sprænge et kanonslag, mens han havde det i hånden. (Billede: Nils Meilvang)

Det skriver TV Øst.

Drengen blev tilbudt 100 kroner af nogle større børn, som ville give ham pengene, hvis han turde sprænge et kanonslag i sin hånd. Et tilbud, drengen heldigvis takkede nej tak til - men det kunne have endt helt galt, og derfor tager skoleleder Maj-Britt Herløv Petersen det også meget alvorligt.

»Jeg blev kontaktet af en rystet mor om episoden. Vi ved ikke, om det var en spøg, eller om de mente det alvorligt, men jeg synes, at det er vigtigt, at vi tager den slags alvorligt,« siger Maj-Britt Herløv Petersen, skoleleder på Gåsetårnsskolen til TV Øst.

Hun har efterfølgende sendt en besked ud på intranettet til samtlige af skolens forældre, hvor hun opfordrer til, hvor vigtigt det er at tage fyrværkeri og den potentielle fare alvorligt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Realitystjerne har dumpet sin fyr:...
bt.dk
Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Efter intensive forhandlinger:...
bt.dk
Fornem hyldest til Magnussen: Han er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx