Af - 21/11-16 11:44; Opdateret: 21/11-16 12:22

Åh nej ikke igen: Er sandalerne guld og hvid, blå og grå eller...Åh nej ikke igen: Er sandalerne guld og hvid, blå og grå eller...

Her er klip-klap sandalerne, som vil drive dig og dine venner til vanvid. Er de hvide og guld-farvede, sorte og blå eller noget helt tredje?

storybild

Hvilke farver er sandalerne? (Billede: twitter)

internettet gik amok over kjole-gate. Var kjolen hvid- og guldfarvet, blå og sort eller noget helt tredje?

Nu er den gal igen. Disse klip-klap sandaler vil helt sikkert krølle din og dine venners hjerner, for sandalerne hvide og guld-farvede, blå og kulsorte, grå og baby-blå eller noget fjerde.

Denne skribents hjerne mener så afgjort, at sandalerne er baby-blå og grå, mens den nærmeste kollega hårdnakket påstår, at de selvfølgelig er hvide og guldfarvede???!!!

Hvad synes du?

Kan du huske kjolen, som delte verden i to lejre og var var at lægge internettet ned i 2015? Kjolens sande farve er sort og blå, men mange så den som guld og hvid. Det optiske bedrag fik efterfølgende et hold tyske neuroforskere fra Ruhr-Universität Bochum til at undersøge, hvorfor mange så den blå og sorte kjole som guld og hvid.

Forskerne delte to grupper frivillige op eftger om, de så kjolen som sort og blå eller guld og hvid.Hjernescanninger viste, at personer som fejlagtigt så kjolen som hvid og guld høj aktiviteti den del af hjernen, som bearbejder visuelle indtryk og den måde hjernen forstår verden på.

- Resultaterne udvider vores forståelse for, hvordan den illustrative proces foregår i hjernen, sagde professor Tobias Schmidt-Wilcke i The Independent tilbage i 2015.

Nå, men hvilken farve er klip-klap sandalerne så? Havianas har over for Buzzfeed bekræftet, at sandalerne er mørke blå og lyseblå.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen i retten: Derfor rejste...
bt.dk
Politiet om meldinger om skud i...
bt.dk
Sexpiger, afpresning og misbrug af 50...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx