Af Jeppe Pedersen - 12/05-18 15:31

Politiet om usædvanlig brutalt øksedrama: Mor og 10-årig datter udsat for voldPolitiet om usædvanlig brutalt øksedrama: Mor og 10-årig datter udsat for vold

Hvis du har set noget, kan du kontakte politiet på 114.

storybild

Dommer i Roskilde har besluttet at varetægtsfængsle en 40-årig mand, der sigtes for at være trængt ind hos kvinde i Greve med en økse. Scanpix/Mads Claus Rasmussen/arkiv

En 40-årig mand er varetægtsfængslet og sigtet for at have forsøgt at dræbe en kvinde med en økse og udføre vold mod hendes 10-årige datter.

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Den 40-årige mand havde ifølge politiet udsat kvinden for et 'usædvanlig brutalt og voldsomt' drabsforsøg med stump vold. Her havde kvinden været i livsfare. Kvindens 10-årige datter overværede overfaldet og blev også selv udsat for vold, skriver politiet.

Overfaldet skete ved Olsbækhave i Greve natten mellem torsdag og fredag den 11. - 12. maj i tidsrummet fra omkring midnat til 04.00.

Ved grundlovsforhøret i Retten i Roskilde lørdag blev den sigtede i sagen varetægtsfængslet til 9. juni. Han nægter sig skyldig, skriver politiet.

Politiet hører gerne fra vidner i sagen, der kunne have set eller hørt noget i det tidsrum. De efterlyser samtidig disse genstande:

  • mørk beklædning
  • mørk jakke og mørke - blålige bukser,
  • sort elefanthue
  • Kondisko / gummi sko
Hvis du har set noget, kan du kontakte politiet på 114.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Dansk supermarkedskæmpe sender...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx