Af - 23/04-14 17:00

'Mange danskere er interesseret i dyresex''Mange danskere er interesseret i dyresex'

Det er svært at sige, hvor mange danskere, der har erfaring i forhold til dyresex, men ifølge den aktive 29-årige Peter, så er mange danskere interesseret.

storybild

Dette er ikke et billede af 'Peter' eller af hans schæferhund, men af to tilfældige arkivbilleder, som er sat sammen. (Billede: Polfoto/Arkivbillede)

Det er uvist, hvor mange danskere der interesserer sig for dyresex, men ifølge 29-årige Peter, som selv er erfaren på området, findes der mange flere, end man tror.

Dyr lånes ud til sex på nettet: Sådan foregår det
Dyr lånes ud til sex på nettet: Sådan foregår det


- Jeg troede, at det var mere sjældent, før jeg begyndte at være åben omkring det hos min omgangskreds. Det ville ikke undre mig, hvis 20 procent af danskerne havde en form for interesse indenfor dyresex.

Kæmper for forbud: - Stort set alle dyr tager skade
Kæmper for forbud: - Stort set alle dyr tager skade

Peters gæt baserer han blandt andet på sine mange år på forskellige dyresex-hjemmesider. Derudover fortæller han, at mange af hans venner også selv har givet udtryk for en stor interesse på området, hvilket han ikke havde regnet med.

Peter dyrker hundesex: - Forbud ændrer ikke noget
Peter dyrker hundesex: - Forbud ændrer ikke noget

- Alle mine venner ved det, da jeg er ret åben omkring det. Flere af dem, som jeg kender udenfor miljøet, er også selv interesseret i det. De har det helt fint med det og kan ikke se noget problem med det, siger han.

Danskerne vil have dyresex forbudt
Danskerne vil have dyresex forbudt

Den statistik, der findes på området, er ofte meget gammel, og så er det ifølge Peter meget svært at få folk til at erkende de seksuelle forhold med dyrene, fordi det er så tabuiseret.

På et udenlandsk site lavede han i 2008 et opslag på forummet med navnet 'Denmark'. Her har der hidtil været 20.000 unikke brugere.

En af de seneste rapporter på området er fra 2011, hvor Justitsministeriet lavede en stor undersøgelse på baggrund af svar fra 478 praktiserende dyrlæger i Danmark.

Her svarede 17 procent, at de i løbet af karrieren havde haft en mistanke eller ligefrem havde fået bekræftet, at et indbragt dyr var blevet seksuelt misbrugt.

I størstedelen af tilfældene var der tale om hunde og dernæst heste.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tiltalt for kokainkørsel: Medinas...
bt.dk
Drama i det britiske kongehus:...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Stjerneadvokat om Peter Madsen: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx