Af - 20/04-15 07:08; Opdateret: 20/04-15 12:38

Nationalpartiet: Yahya Hassan er blevet overfaldetNationalpartiet: Yahya Hassan er blevet overfaldet

Den unge digter og politiker skulle være blevet overfaldet natten til lørdag.

Vores folketingskandidat Yahya Hassan blev natten til lørdag overfaldet i København. Han blev omringet af nogle personer, hvoraf en af dem hiver ham i håret, hvorved en anden person slår Yahya Hassan i hovedet med knyttet hånd. Herefter lægger livvagterne og andre personer sig imellem. Partiet vil senere i dag melde sagen til politiet, efter Yahya Hassan og Kashif Ahmad har færdiggjort deres foredrag på Nørre Gymnasium."Det er forstemmende at Yahya ikke kan færdes i fred og uden en overhængende trussel og at det er sket så mange gange. Han har haft smerter og jeg har bedt Yahya om at få hvilet sig i nogle dage. Det er trist for ham og for partiet," udtaler formanden Kashif Ahmad.

Posted by Nationalpartiet on 19. april 2015

Nationalpartiet skriver på deres Facebook-side, at digteren og deres folketingskandidat Yahya Hassan er blevet overfaldet.

Partiet, der forsøger at samle underskrifter ind, så de kan blive opstillet til det næste Folketingsvalg, forklarer i deres opslag på Facebook, at de senere i dag vil anmelde sagen til politiet.

Ifølge opdateringen skulle overfaldet være sket natten til lørdag i København, hvor nogle personer skulle have omringet deres folketingskandidat.

Her hiver en af dem angiveligt Yahya Hassan i håret, mens en anden person slår digteren i hovedet med en knyttet næve. Efterfølgende skulle PET-livvagter, der beskytter folketingskandidaten døgnet rundt, og andre personer have lagt sig imellem.

Formanden for Nationalpartiet, Kashif Ahmad, giver i opslaget på Facebook udtryk for, at han ked af sagen:

- Det er forstemmende at Yahya ikke kan færdes i fred og uden en overhængende trussel og at det er sket så mange gange. Han har haft smerter og jeg har bedt Yahya om at få hvilet sig i nogle dage. Det er trist for ham og for partiet.

Til Ritzau uddyber formanden overfaldet:

- Det her er desværre noget, som han har været vant til. Det er sket flere gange, og det er på ingen måde acceptabelt, at han ikke han færdes i fred og uden at være i fare.

- Han har haft misfarvninger og hævelse i højre side af ansigtet omkring øjet, men det har fortaget sig lidt. Vi har fået lavet en skadesanmeldelse på akutmodtagelsen, og så vil vi anmelde det til politiet senere i dag, siger Kashif Ahmad.

Vores folketingskandidat Yahya Hassan blev natten til lørdag overfaldet i København. Han blev omringet af nogle...

Posted by Nationalpartiet on 19. april 2015

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx