Af - 11/03-15 08:57; Opdateret: 11/03-15 09:07

Ølbamse: Læsere driller Censur-Løkke på FacebookØlbamse: Læsere driller Censur-Løkke på Facebook

Fadøl og fadbamser er bandlyst på Lars Løkke Rasmussens Facebook-profil, men nu bliver drilske opslag også fjernet med hård hånd.

Bildstrecke im Grossformat »

Flere læsere af metroxpress er begyndt at drille venstres statsministerkandidat for censur på hans Facebook-side. Men de drilske kommentarer får ikke lov at stå der ret længe.

'Er det rigtig at du gir fadøl til de første 1000 der skriver "FADØL" på din væg,' skriver Michael Kermenoglou.

Efter at metroxpress onsdag kunne berette om, at opslag med ordene 'fadøl' eller' 'fadbamser' automatisk bliver slettet fra Lars Løkke Rasmussens Facebook-profil, kommer der nu flere bud på, hvordan man kan omgå reglerne..

De mange læsere har mange kreative forslag til, hvordan man kan få skrevet noget, der minder meget om de to forbudne ord. 'Nadøl' eller ligende.

LÆS OGSÅ: Q: Sådan fungerer Løkke bedst

Det ser dog ud til, at Lars Løkkes folk har fjernet blokeringen af de 'fadøl' og 'fadbamser' - til gengæld har sidens administratorer flittigt gang i den digitale rettelak. De mange kreative opslag har en meget lille levetid på siden, så er de blevet fjernet igen.

Her kan du se en video fra tirsdag, hvor blokeringen af de to ord stadig var helligbrøde hos Lars Løkke.

LÆS OGSÅ: Løkke: Venstre er bedst tjent med mig som formand

Her kan man se, at opslagene er fjernet indenfor cirka otte minutter. Læg mærke til det nederste opslag nedenfor på før- og efterbillederne

Heldigvis varer indlejrede opslag og screenshots for evigt. Herunder og i billedhjulet i toppen af denne artikel kan du se nogle de opslag, der er blevet skjult på partilederens Facebook-profil.

LÆS OGSÅ: Lars Løkke taler til skurvognen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx