Af Fie West Madsen - 25/01-18 07:27

Kollega til Peter Madsen afslører nye detaljer: - Han havde drømt om at begå den perfekte forbrydelseKollega til Peter Madsen afslører nye detaljer: - Han havde drømt om at begå den perfekte forbrydelse

Den drabssigtede Peter Madsen havde en drøm om at begå en perfekt forbrydelse og blive jagtet af udrykningskøretøjer.

Ubådssagen - Peter Madsen - Kim Wall OPDATERET version BT

Det fortæller hans tidligere ubådskollega gennem knap 10 år, Steen Lorck, i programmet Station 2, der bliver sendt torsdag, skriver tv2.dk.

Steen Lorck er orlogskaptajn og har blandt andet sejlet med søværnets ubåde. Efter han mødte Peter Madsen, fik han af ham titlen 'fartøjschef' på ubåden Nautilus, men en dag sagde Peter Madsen noget, hans tidligere ubådskollega nu føler behov for at fortælle.

»På et tidspunkt nævner han for mig, at han havde drømt om at begå den perfekte forbrydelse, og at han godt kunne tænke sig, at udrykningskøretøjer og helikoptere jagtede ham,« siger Steen Lorcke i programmet og tilføjer, at han dengang ikke vidste, hvordan han skulle reagere - eller om udtalelsen overhovedet var ment i alvor.

Steen Lorcke fortæller desuden, at han skulle have sejlet med Peter Madsen til Bornholm den 11. august, men at han fik en sms om, at turen var aflyst. Den sms fik han kort tid inden, at Peter Madsen sejlede ud i ubåden med Kim Wall.

Peter Madsen er blandt andet tiltalt for særligt seksuelt overgreb på den svenske journalist Kim Wall, drab på hende straks efter og dernæst usømmelig omgang med liget ved at partere hendes krop og smide ligdelene i havet.

Af det anklageskrift som offentligheden fik indsigt i tidligere på ugen fremgår det også, at Peter Madsen ifølge anklagemyndigheden planlagde drabet på Kim Wall på forhånd, blandt andet ved at medbringe "sav, kniv, tilspidsede skruetrækkere, stropper, strips og rør". Herefter blev hun ifølge tiltalen bundet "ved hovedet, på arme og ben", inden han mishandlede hende "ved at slå hende, stak og snittede i hende og dræbte hende", som det er formuleret i anklageskriftet.

Peter Madsen nægter sig skyldig i seksuelt overgreb og drab, men har erkendt at have parteret Kim Walls lig, efter at hun ifølge hans forklaring døde ved et uheld i ubåden.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Peter Madsens forsvarsadvokat, Betina Hald Engmark, men hun er ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx