Af - 04/04-17 16:04; Opdateret: 04/04-17 16:24

Amerikanske Jordan havde stor bøn: Er dybt rørt over danskernes reaktionAmerikanske Jordan havde stor bøn: Er dybt rørt over danskernes reaktion

En amerikansk kvinde kom med en bøn til alle danskere på Facebook. Nu har hun sendt os en video.

I videoen herover takker amerikanske Jordan danskerne for at interessere sig for hendes søgen. Hun forklarer desuden i detaljer, hvorfor hun leder efter sin ukendte far. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Kender du noget til sagen? Ved du, hvem Jordan Staffords far er? Så vil MX og BT meget gerne i kontakt med dig. Skriv til os via Facebook, sms til 1929 eller send en mail til 1929@bt.dk.

Amerikanske Jordan Staffords søgning efter sin ukendte, danske far har fået Facebook til at gløde. Hendes opslag er blevet delt omkring 5.000 gange - ikke mindst her i Danmark, hvor det er nået ud i hver en afkrog af landet.

Den overvældende interesse har rørt Jordan Stafford dybt, fortæller hun i en video til metroxpress, hvor hun også fortæller alt, hvad hun på nuværende tidspunkt ved om sin danske far i håbet om, at det kan hjælpe hende på sporet af ham.

- I har været fantastiske til at dele min historie, tagge jeres venner og stille spørgsmål til mig. Mange tak for alt det, I har gjort for mig. Det betyder rigtig meget for mig. I fællesskab håber jeg, vi kan finde frem til ham. Måske ser Erik selv denne video og henvender sig til mig, siger hun i videoen, som du kan se i sin helhed i toppen af artiklen.

Amerikansk kvinde har en vigtig bøn til alle danskere: 'Kender du min far?'
Amerikansk kvinde har en vigtig bøn til alle danskere: 'Kender du min far?'

Den 24-årige kvinde fra Petersburg i Alaska har været på jagt efter sin biologiske far, lige siden hun som barn fik en overraskende besked.

- Vi er begyndt at lede efter ham på grund af en DNA-test, jeg fik foretaget, da jeg var otte år gammel. Den udelukker, at den mand, vi allesammen var overbevist om, var min far, kan være min far. Det fik min mor til at søge i hukommelsen, og der kom hun i tanke om forholdet til Erik Hansen fra Danmark. Vi har ledt efter ham lige siden, men uden held. Derfor delte jeg historien på Facebook, siger Jordan Stafford.

Tore blev fundet død efter tog-ulykke nytårsnat: Her er hans mors bøn
Tore blev fundet død efter tog-ulykke nytårsnat: Her er hans mors bøn

Hendes biologiske far arbejdede for en bilforhandler på den lille ø Guam i Stillehavet, men blev kortvarigt forflyttet til Seattle, hvor han mødte Jordan Staffords mor mellem julen og nytåret i 1991.

- De indledte et kortvarigt forhold, og jeg blev født i september 1992. De holdt kontakten som pennevenner i to års tid, efter at han var vendt tilbage til Guam, men mistede derefter kontakten, fortæller Jordan Stafford.

Herunder kan du se en opdateret version af hendes Facebook-opslag, som er nået ud til hele Danmark og også hele vejen til Guam. Dog uden at Jordan Stafford er kommet i kontakt med sin biologiske far - i hvert fald ikke endnu.

50.000 har delt dansk mors vigtige opråb efter 16-årig søns død: - HJÆLP MIG!
50.000 har delt dansk mors vigtige opråb efter 16-årig søns død: - HJÆLP MIG!

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Vild afsløring: FIFA overvejer at...
bt.dk
Sabrina så Elliot græde på gaden: Nu...
bt.dk
Så vågnede hjemmeholdet op: Får skud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx