Af - 03/11-15 21:02; Opdateret: 03/11-15 21:23

TV: Teenagere sover tre dage i kulden for eksklusiv H&M-kollektionTV: Teenagere sover tre dage i kulden for eksklusiv H&M-kollektion

DMI melder om temperaturer ned til 4 grader - alligevel sover unge på gaden for at få fingre i en særlig tøj-kollektion.

Køen foran H&M på Amagertorv strækker sig 20-30 meter ned af Strøget i København. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Midt på Strøget i København har cirka tredive unge slået lejr. Liggeunderlag, soveposer og sågar telte er spredt ud foran H&M-butikken på Amagertorv. Den første bredte sit underlag ud allerede mandag ved 18-tiden.

De unge drenge og piger ligger i kulden for at få lov til at købe en eksklusiv kollektion, som H&M har lavet i samarbejde med det franske couture-mærke Balmain. Kollektion bliver sat til salg i udvalgte H&M-butikker torsdag klokken 9.00.

Her er modeforskerens dom over Kanye Wests dyre tøjkollektion
Her er modeforskerens dom over Kanye Wests dyre tøjkollektion

- Det er 100 procent det værd. Den kollektion er så fed. Det samarbejde kommer man aldrig til at se igen, siger 16-årige Lucas Herskind, som havde førstepladsen i køen tirsdag eftermiddag.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

Da han dukkede op, havde han udsigt til 63 timer i det ubarmhjertige efterårsvejr for at få lov til at købe de fem ting, som har har udset sig fra kollektionen.

I første omgang var hans forældre ikke begejstrede for idéen. Lucas Herskind pjækker nemlig fra Teknisk Skole for at ligge i køen. Men efter adskillige små-diskussioner og overtalelsesforsøg fik han lov til at tage afsted.

- Jeg var ikke fan af idéen i starten. Det var jeg virkelig ikke. Jeg var urolig for skolen og for at han skulle ligge herude i det kolde vejr så længe. Men tøj betyder meget for Lucas, og sådan er vi jo så forskellige, siger Thessa Nielsen, der er forbi sønnen for at sige hej.

Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko
Stod i kø i flere dage: Unge drenge røvet for kostbare Kanye West-sko

Hun giver også sønnen en termokande med lidt at holde varmen på.

- Jeg fryser faktisk ikke så meget endnu. Kun lidt om fødderne, siger Lucas Herskind, der glæder sig til at komme ind i H&Ms varme torsdag morgen.

Unge scorer kassen på at handle med sjældne sneaks
Unge scorer kassen på at handle med sjældne sneaks

BALMAIN x H&M
Dame-kollektion sælges i fem udvalgte H&M-butikker, mens herre-kollektionen kun sælges i to butikker.
Tøjet bliver sat til salg i butikkerne torsdag klokken 9.00 og online klokken 10.00.
For at sikre at så mange kunder som muligt får mulighed for at købe tøjet, kan hver kunde kun købe ét styk af hver vare og kun i én størrelse.

LÆS OGSÅ: WTF: Vanvittigt modeshow - kan du gætte hvad denne taske er lavet af?

LÆS OGSÅ: Glem mandeknolden - nu hitter denne frisure på Instagram

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Oprør i S slået ned: Eksminister...
bt.dk
Nye og populære produkter møder hård...
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Morgenmadsprodukt kaldes tilbage:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx