Af - 22/09-15 10:05

Ekspert: Disse tre trin fører til utroskabEkspert: Disse tre trin fører til utroskab

Der er to grunde til, at folk opretter en bruger på utroskabssites, og tre trin fører til utroskab.

Bildstrecke im Grossformat »

En nylig undersøgelse kunne fremvise en top-10 over verdens mest utro nationer. Se listen i galleriet.

Millioner af mennesker verden over har oprettet en bruger på utroskabssites. Det afslørede det nylige hack af sitet AshleyMadison, men hvad er grunden til, at folk opretter en profil og eventuelt har en affære?

Det forsøger en række eksperter at give svaret på. Og spørger man professor og samlivsekspert Pepper Schwartz fra University of Washington, så er der to hovedårsager til, at folk er utro: Kedsomhed og behovet for følelsesmæssig støtte.

- Ofte er kvinder og mænd ikke aktivt ude efter en affære, men de griber chancen, hvis de møder en tiltrækkende person på en konference, på arbejdspladsen eller ved en genforening, siger Schwartz til Live Science.

Her er privatdetektivens fem tegn på, om din partner er utro
Her er privatdetektivens fem tegn på, om din partner er utro

De tre trin
Til Daily Mail har grundlæggeren af AshleyMadison, Eric Anderson, forklaret, at de fleste kvinder, som registrerer sig, ikke nødvendigvis er utilfreds med deres partner, de er først og fremmest ude efter spænding.

Samlivsekspert og forfatter til bogen 'Love Factually', Duana Welch, mener, at der er tre trin, som par ofte begår, der fører til utroskab. Hun fortæller:

Først siger de til sig selv og andre, at de er tiltrukket af en anden, men at de aldrig kommer til at gøre noget ved det, fordi de er lykkeligt gift.


Trin nummer to er, når der opsættes følelsesmæssige blokader i ægteskabet. Dermed åbnes vinduet for kollegaen.

Det tredje trin er, når man begynder at tilbringe mere tid med flirten uden for kontoret som en frokost, middag eller ture med jobbet. Det er gerne her, at den fysiske del af affæren begynder, siger Welch.

Men hvor går grænsen for utroskab, og har du været din nuværende partner utro? Deltag i de anonyme afstemninger herunder.


LÆS OGSÅ: LISTE: 10 kendis-par som blev knust af utroskab

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx