Af Katrine Frederikke Wandrup - 17/10-17 10:18

Åh nej! Ukulele-Hanne har mistet sin ukulele – har du set den? Åh nej! Ukulele-Hanne har mistet sin ukulele – har du set den?

Ingen Ukulele-Hanne uden ukulele.

storybild

Ukulele-Hanne med sin, nu forsvundne, ukulele.

Hanne Katrine Rasmussen, bedre kendt som Ukulele-Hanne, har mistet sin ukulele og efterlyser den derfor på Facebook.

'Med min fredags-zombie-hjerne gjorde jeg noget helt helt utilgiveligt: Jeg glemte min elskede Mabuhay ukulele i toget på Nørreport kl. 16.26,' skriver hun blandt andet i opsalget.

Ukulele-Hanne blev landskendt tilbage i 2013, hvor hun i radioprogrammet 'Sara og David på P3' optrådte med danske rapnumre som for eksempel Suspekts 'Sut den op fra slap' og L.O.C.'s 'Slik'.

Da Metroxpress fanger musikeren på telefonen, uddyber hun:

»Det var så dumt. Jeg sad i toget og var rigtig fredagstræt og blev ved med at sige til mig selv, at jeg ikke måtte glemme den – og hvad gør jeg så?,« fortæller hun og griner.

Hun har efterlyst det firstrengede hawaiianske strenginstrument hos Hittegodskontoret, men har endnu ikke hørt noget fra dem.

Derfor håber hun, at nogen har hørt om nogen, der er faldet over instrumentet i toget og har syntes, at det var så sjov en ting, at de måske har fortalt det til deres venner.

Ukulele-Hanne håber meget på at få den igen, for selvom den nok ikke er meget værd på det sorte marked, så betyder den meget for hende.

I øjeblikket holder hun pause fra musikken, mens hun venter på at få sit instrument igen, og så arbejder hun også på udviklingen af Ukulele-Hanne og hvilken retning, hun skal gå i.

Her kan du se Ukulele-Hanne optræde med 'Sut den op fra slap' af Suspekt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Verdens ældste er død som 117-årig på...
bt.dk
Inger Lise og Bent købte kylling i...
bt.dk
Forskere bag vild kræft-opfindelse:...
bt.dk
Dansk cykelrytter kørt ned under løb:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx