Af - 26/10-15 18:33

Så mange danskere skider for åben dør, når deres partner er hjemmeSå mange danskere skider for åben dør, når deres partner er hjemme

59 procent tisser for åben dør, selv om deres kæreste er hjemme, men faktisk er der også en betydelig procentdel af danskerne, der vælger at lade døren stå åben, når de skal lave stort.

Bildstrecke im Grossformat »

Vil du gerne kunne lave stort for åben dør, uden der sive ubehagelig lugt ud i resten af din bolig? Så læs her, hvordan du mindsker stanken fra din afføring. Kilde: Gerd Johnsen, special sygeplejerske i afføringsproblemer.

Lukker du døren til toilettet, når du skal lave stort, og din partner er hjemme?

Det gør 15 procent af danskerne nemlig ikke. Det viser en ny undersøgelse, som metroxpress har fået foretaget af YouGov.

Og ifølge sexolog Jakob Olrik er den vane ikke særlig god for dit forhold.

Lortelugt er ikke sexfremmende. Selvfølgelig har folk forskellige grænser, men der er altså en grund til, at andres lort lugter. Det er fordi, man skal gå væk fra stanken. Det er ikke meningen, at man skal være i nærheden af hinandens lort.
Det siger sexolog Jakob Olrik.

Gerd Johnsen, der er specialsygeplejerske i afføringsproblemer, mener heller ikke, at det er en god ide at lave stort for åben dør - på grund af stanken.

- Jeg bor alene, og jeg sidder da aldrig og skider for åben dør. Jeg vil ikke have afføringslugt i huset. Det er også noget med at have takt og tone. Især skal man lukke døren, hvis det lugter ubehageligt. Blomkål og æg stinker for eksempel ad helvedes til, siger hun.

Hun er ellers normalt vidne til den omvendte tendens: At folk har komplekser ved at gå på toilettet, når deres partner er i nærheden.

Men tilsyneladende er danskerne rimelig afslappede, når det kommer til deres gøren på toilettet, for mere end halvdelen af danskerne tisser for åben dør, selv om deres partner er hjemme. Det viser tal, som også er trukket fra metroxpress' undersøgelse.

Den tendens mener sexologen omvendt ikke burde påvirke sexlivet:

- Der er intet i vejen med det at tisse for åben dør overfor hinanden. Jeg vil nærmest sige, at det må være anstrengende at leve sammen med et menneske, hvor man skal huske at lukke døren, hver gang man skal tisse. Det bliver næsten uundgåeligt at se hinanden tisse, siger Jakob Olrik.

Hver femte laver ikke stort på arbejdspladsen
Hver femte laver ikke stort på arbejdspladsen

LÆS OGSÅ: Derfor skal du ikke tisse i badet

LÆS OGSÅ: Se billedet: Selv popstjerner får bøder for at tisse på gaden

LÆS OGSÅ: TV: Han tager prøve i toilettet - resultatet ændrer deres liv for evigt

LÆS OGSÅ: Væggen slår igen: Sådan bekæmper man tissende mænd

LÆS OGSÅ: TV: Veninder tester tissetragt på Roskilde - Se hvordan det gik

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Durmisi i svær situation: Det er ikke...
bt.dk
En succesfuld københavnsk...
bt.dk
Direktør talte over sig og blev...
bt.dk
Motorvej blev lukket i flere timer:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx