Af - 31/03-15 12:33

Beskidt Baresso får sur smiley og bødeBeskidt Baresso får sur smiley og bøde

Kaffekæden Baresso, som lover en ' bedre kaffe' i kraft af blandt andet 'kvalitet, professionalisme og omhu', har fået sur smiley og en bøde i en af sine cafeer. Kædens direktør lover bod og bedring.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

'Vi skaber en enestående totaloplevelse for gæsten. Hos Baresso brænder alle for sagen!'

Sådan lyder de lokkende løfter fra kaffekæden Baresso's hjemmeside til deres kaffetørstende kunder.

Se de beskidte billeder: Bager får sur smiley for snavs og skidt
Se de beskidte billeder: Bager får sur smiley for snavs og skidt

Men det er Fødevarestyrelsen ikke enig i, efter at den i marts besøgte Baresso på Arne Jacobsens alle 12 i Fields i København og bagefter kvitterede for besøget med en sur smiley samt en bøde på 5.000 kroner:

- Virksomheden fremstår generelt synligt snavset. Overliggende konstruktion ved væg over bord fremstår med synlig støv. En del snavset inventar. Gulve og svært tilgængelige steder var synlig snavsede, lyder kritikken i styrelsens kontrolrapport.

Ulækker sushi-bar får bøde: Spækbræt var sort af mug
Ulækker sushi-bar får bøde: Spækbræt var sort af mug

De snavsede forhold og den manglende rengøring skal desuden ses i lyset af, at styrelsen under sidste besøg slut i januar i år også dengang kritiserede den manglende rengøring.

At forholdene hverken i januar eller i marts var i orden ærgrer da også Baresso's kommercielle direktør, Anders Wall, som erkender, at rengøringen har haltet, men ikke overfor metroxpress vil vedgå, at kaffecafeen har været 'generelt snavset':

- Det ærgrer os enormt, at det her sker, for vi har ikke levet op til vores interne standarder. Vi bruger meget energi på at holde rent, så det huer os bestemt ikke at få hverken en sur smiley eller en bøde, siger han til metroxpress og lover, at cafeen nu er ren, da man har ansat et eksternt rengøringsfirma til at holde snavsen fra døren.

Sur smiley til populær buffet-kæde
Sur smiley til populær buffet-kæde

Under fødevarestyrelsens besøg 23.marts måtte styrelsens inspektører også vejlede personalet i, at frysere ikke må overfyldes, da fryseren så har svært ved at fastholde sine kuldetemperaturer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Loch Ness-lignende dyr skyllet op på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx