Af - 20/08-16 21:31

Paradise-pige blev MDMA-forgiftet: Så farlige er bivirkningerneParadise-pige blev MDMA-forgiftet: Så farlige er bivirkningerne

I sidste uge blev Isabelle Renee Jørgensen fra Paradise Hotel forgiftet med MDMA i hendes drink. Det endte med en tur på hospitalet, og i dag lider hun stadig af bivirkningerne.

storybild

(Billede: TV3)

Under modeugen i København sidste uge blev 25-årige Isabelle Renee Jørgensen - kendt fra Paradise Hotel - ifølge hende selv forgiftet med MDMA i hendes drink, da hun var på den nye natklub Chateau Motel. I dag, over en uge senere, mærker hun stadig konsekvenserne af forgiftningen.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

Mor til narko-offer: Min datter var imod stoffer
Mor til narko-offer: Min datter var imod stoffer

- Jeg har haft det fysisk dårligt lige siden og tanken om, at jeg er blevet drugget (forgiftet red.), gør mig bange. Jeg har været utroligt træt og haft psykiske nedture, siger Isabella Renee Jørgensen til Ekstra Bladet.

Bivirkningerne ved at blive forgiftet med MDMA er mange og kan være direkte farlige.

- Stærke koncentrationer af MDMA ved en overdosis kan give store psykiske problemer, siger Henrik Thiesen til ekstra bladet.

Europas narkoproblem bliver værre og går online
Europas narkoproblem bliver værre og går online

I de rigtig slemme tilfælde kan folk, der har fået en overdosis af MDMA, udvikle både depressioner, angst, paranoia og psykoser.

I et facebook-opslag har Isabelle Renee Jørgensen skrevet om hele sin oplevelse den aften. Hun har i opslaget også lagt et billede op, hvor hun ligger i hospitalssengen med drop.

Artiklen fortsætter under opslaget.

Teenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppen
Teenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppen

- Del budskabet, ingen fortjener dette og heller ikke de ar men får psykisk efterfølgende, skriver hun blandt andet i sit oplæg i et håb om, at folk skal passe mere på hinanden i bylivet.

Pushere bruger Facebook til at sælge narkotika
Pushere bruger Facebook til at sælge narkotika

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter rygter om affære med Løkke: Nu...
bt.dk
Kæmpe nedtur for Jamie Oliver:...
bt.dk
Her er BTs karakterer: Vejret var...
bt.dk
Regnskab afslører: Dansk firma solgt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx