Af Mads Kindberg Nielsen - 11/11-17 11:39

Bandedrab ved højlys dag får fodboldklub til at trække sigBandedrab ved højlys dag får fodboldklub til at trække sig

Nok kan være nok!

storybild

Nørrebro United trækker sig fra området ved Mjølnerparken. (Billede: Kristian Djurhuus)

Fodboldklubben Nørrebro United trækker flere hold væk fra boldbanerne ved Mjølnerparken efter torsdagens episode, hvor en 22-årig mand blev skudt og også dræbt i dagslys.

Det skriver TV 2 Lorry.

Episoden fra torsdag er ikke den eneste, og nu hvor det kommer så tæt på, vil ledelsen i klubben nu tilbyde alle klubbens hold for børn og unge at rykke træning og kampe til andre baner i København.

»Vi har et ansvar, og det tager vi selvfølgelig dybt seriøst,« siger Thomas Løven Berg, der er daglig leder i klubben, til TV 2 Lorry.

Klubben har over 1000 børn som medlemmer, og man oplever i stigende grad, at forældre bliver bekymrede over den verserende bandekonflikt.

Allerede 31. oktober valgte man i følge TV 2 Lorry at flytte de hold, der spiller efter mørkets frembrud, efter en anden skudepisode bare få hundrede meter derfra på Tagensvej, hvor en blev dræbt og to såret i et skyderi. Pigerne på banen troede, at der var tale om fyrværkeri.

Hos Københavns Politi har man oprustet og indsat en mobil politistation i Mjølnerparken, og man ærgrer sig over, at Nørrebro United har truffet denne beslutning.

»Vi håber, at de vil revurdere deres beslutning, og jeg håber, at de gør den om, fordi det er vigtigt for området, at det er områdets beboere, der bestemmer, og ikke bander,« siger chefpolitiinspektør Jørgen Bergen Skov til TV 2 Lorry.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet advarer: Luk ikke op for...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
13 unge bilister taget af politiet på...
bt.dk
Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx