Af - 15/01-15 22:12

22-årig mand i livsfare efter knivstik: Mand efterlyst22-årig mand i livsfare efter knivstik: Mand efterlyst

En 22-årig mand er i livsfare, efter at han torsdag aften blev stukket flere gange i overkroppen med en kniv på Nordre Fasanvej i København, oplyser politiet.

En 22-årig mand er i livsfare, efter at han torsdag aften blev stukket flere gange i overkroppen med en kniv på Nordre Fasanvej i København.

Det oplyser Københavns Politi overfor metroxpress.

Den 22-årige mand er i livsfare efter knivoverfaldet, der fandt sted imellem nærheden af Sanistål, Inco-tankstationen og fastfoodstedet 'Harry's Place.'

- Manden er blevet stukket flere gange i torso, hvorefter at gerningsmanden har forladt stedet løbende i retning mod Nørrebro Station, siger vicepolitiinspektør Tommy Keil til metroxpress.

Gerningsmanden er en mand, der ifølge vidner, var i ført en mørk jakke. Politiet vil nu gerne høre fra vidner, der kan have set noget lige før klokken 22 torsdag aften

- Hvis der er nogen, der har set noget som helst ud over normalen, så hører vi meget, meget gerne fra dem, lyder det fra vicepolitiinspektøren til metroxpress.

Oplysninger kan man bidrage med hos Københavns Politi på telefon 114 eller 3314 1448.

Vicepolitiinspektøren afviser, at skulle være en sammenhæng imellem knivstikkeriet på Nordre Fasanvej og en mand, der blev fundet i et buskads med en kniv i ryggen i det københavnske Nordvestkvarter tidligere på torsdagen.

- Jeg tror under ingen omstændigheder, at der skulle være en sammenhæng, siger Tommy Keil til metroxpress.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx