Af - 28/05-16 20:39

Danmarks dyreste toilet? Politiet udskriver tissebøder for 225.000 kronerDanmarks dyreste toilet? Politiet udskriver tissebøder for 225.000 kroner

Omkring 150 mennesker blev snuppet på fersk gerning i at tisse på åben gade til lørdagens karneval i Aalborg.

Bildstrecke im Grossformat »

Det er nok ikke mængden af samba og sydamerikansk stemning, der sætter blæren i gang, men et eller andet har i hvert fald gjort, at en hel del tissetrængende måtte betale for at bruge de offentlige pladser som toilet til lørdagens karneval i Aalborg.

Det skriver Nordjyske, der har snakket med Nordjyllands Politi. Her lyder meldingen, at omkring 150 personer har fået bøder for at lade vandet på åben gade. Det koster 1.500 kroner, og samlet set løber det altså op i 225.000 kroner.

KORT: Her er de frækkeste danske byer
KORT: Her er de frækkeste danske byer

Ud over de 150 personer, der sandsynligvis har brugt flere penge på at tømme blæren, end på at fylde den, så melder politiet også om et forbløffende uroligt karneval i Aalborgs gader.

- Der har været rigtig mange slagsmål rundt omkring. Også flere end vi normalt ser. Men de fleste har været opløste, når vi er nået frem, siger vicepolitiinspektør Poul Severinsen til Nordjyske.

- Tingene ændrede karakter om eftermiddagen, da optogene kom ind i Kildeparken. Herefter har uroen været tiltagende, forklarer han.

Sidste skoledag: Elever smidt hjem efter tis i vandpistoler og dødsliste
Sidste skoledag: Elever smidt hjem efter tis i vandpistoler og dødsliste

I løbet af eftermiddagen blev seks personer anholdt - en af dem for vold mod en politibetjent. Desuden blev 40 personer taget med narkotika på sig.

Også ambulancefolkene har haft en travl dag i den nordjyske by. Siden klokken 10 og frem til sidst på eftermiddagen har de taget sig af 91 karnevalsgæster, der er kommet til skade.

Det anslås, at der i alt har været mellem 60.000 og 70.000 mennesker til karneval i Aalborg, og du kan se billeder af det i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: Advarsel til unge: Diskoteksbesøg kan føre til plettet straffeattest

LÆS OGSÅ: Dansk supermarked tager selvscanning til nyt niveau i rørende video

LÆS OGSÅ: Video: Her giver rapstjerne stripper oralsex midt på scenen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Falck fyrer 570 medarbejdere i Danmark
bt.dk
Storstrejke kan ramme flytrafikken i...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Skal vidne i retten: Hun kan blive...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx