Af - 11/09-14 11:05; Opdateret: 11/09-14 13:24

Politiet står på lur - klar til at gi' bøder til allePolitiet står på lur - klar til at gi' bøder til alle

Politiet er på stor razzia på et ikke nærmere bestemt sted på Fyn

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Der bliver lige nu udskrevet bøder til alle, der ikke kan overholde færdselsloven et sted på Fyn.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at der lige nu er en såkaldt udvidet rutinekontrol på den fynske motorvej i gang.

Præcis hvor på motorvejen politiet står og vinker bilisterne ind, ønsker Fyns Politi ikke at oplyse.

September måned byder på razzia i hele landet
September måned byder på razzia i hele landet

-Vi står et rigtig godt sted i et passende tidsrum, og selv om kontrollen sker på motorvejen, så holder vi også et vågent øje med, om nogen forsøger at smutte udenom på det alternative vejnet, siger politikommissær Hans Jørgen Larsen, der er leder af dagens aktion.

Alle kan blive stoppet
Alle personbiler, varebiler, lastbiler, busser og motorcykler på den fynske motorvej kan forvente at blive stoppet og undersøgt for overtrædelser af en lang række love.

- Det er nu tredje gang, vi gennemfører en såkaldt rutinekontrol på den fynske motorvej. Derfor har vi ret gode erfaringer med at finde de bilister, vi skal snakke nærmere med. Så bliver man stoppet i en trafiksikker bil og i øvrigt overholder loven, så vil man formentlig kun opleve at blive forsinket i få minutter, siger politikommissær Hans Jørgen Larsen.


Sprit- og narkobilister fanget i stor motorvejsrazzia
Sprit- og narkobilister fanget i stor motorvejsrazzia

I den udvidede rutinekontrol deltager foruden Fyns Politi blandt andre Skat, Bilinspektionen, Fødevarestyrelsen, Vejdirektoratet og Rigspolitiet.

Ved en tilsvarende kontrol i september sidste år blev knap 3.500 personbiler, varebiler og motorcykler samt 265 lastbiler og busser stoppet – en af lastbilchaufførerne måtte finde alternativ transport, da hans vogn lastbil blev beslaglagt med et bødekrav på godt 100.000 kroner. Også to personbiler endte i politiets varetægt, fordi førerne var frakendt førerretten og for tredje gang på tre år blev taget for at køre bil, oplyser politiet.


Stor razzia lukker Helsingør Motorvejen
Stor razzia lukker Helsingør Motorvejen

Da kontrollen foregår på en meget stærkt trafikeret motorvejsstrækning er der risiko for kødannelser. Derfor er der under hele aktionen politifolk til stede til at regulere trafikken, så bilisterne vil opleve mindst mulige gener.

Kode til MX Blå Blink

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter bruddet: Det skal der ske med...
bt.dk
Efter stort FCK-chok: Her er...
bt.dk
Mand druknede under badetur - ven...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx