Af - 29/11-15 14:57; Opdateret: 29/11-15 18:32

Ida udgiver bog med saftige sms'er fra mænd: Her er utro mands frække beskederIda udgiver bog med saftige sms'er fra mænd: Her er utro mands frække beskeder

Forfatter Ida Holst er klar med en ny bog, hvor hun deler private sms'er fra forhold til andre mænd.

Bildstrecke im Grossformat »

Læs korrespondancen og flere eksempler fra Ida Holst nye bog i galleriet.

En række frække sms'er fra en utro mand bliver offentliggjort i Ida Holst nye bog Hej Skat. Nu kan alle, der har lyst, læse mandens saftige sms'er:

Flere medier har genfortalt historien, som om alle oplysninger var korrekte, men det er de ikke. Bogen er baseret på virkeligheden, og forholdet til manden er ægte, understreger forfatter Ida Holst, men ikke alt er et direkte referat af virkelige hændelser.

- I bogen er han jo en jysk hjertelæge fra Aalborg, men i virkeligheden er han svensk, siger Ida Holst, som understreger pointen med bogen.

- Det handler jo netop ikke om at hænge bestemte personer ud. Pointen er at skrive om klassiske problemstilllinger, som kvinder kan genkende. Også mange, som ikke handler om utroskab. Forhåbentligt kan de, hvis de ender i lignende situationer tænke tilbage og huske på, hvad de har læst.

TV: Hun var ham utro – her slår han op på den mest udspekulerede måde
TV: Hun var ham utro – her slår han op på den mest udspekulerede måde

Opfølger
Bogen er en opfølger til den meget omdiskuterede etter Hej Søde, hvor hun delte ud af sms'er fra et tidligere forhold, som gik helt galt. Her blev hun kritiseret for ikke at være en ægte forfatter, men bare en kvinde, som kopierede sms'er ind i en bog.

- Men det er igen af folk, som ikke har forstået bogen. Det er fiktion baseret på virkeligheden, men for at der skal være et ordentligt flow, og den skal blive levende, skal den igennem et vis redigeringsarbejde, fortæller Ida Holst.

Var din mor eller far utro? - Så har du dobbelt så stor risiko for selv at være det
Var din mor eller far utro? - Så har du dobbelt så stor risiko for selv at være det

Og den redigerede virkelighed virker tilsyneladende for mange kvinder, fortæller forfatteren.

- Det er en helt andet måde at skrive en bog på. Rigtig mange kvinder har skrevet til mig og fortalt, at de ellers aldrig læser langt. Men at de har pløjet igennem min bog på få dage, siger Ida Holst, som blandt andet giver sms-formatet en del af æren.

- SMS'er er et øjebliksbillede. Jeg tror, det bliver meget levende af at blive udgivet på denne måde.

Hænger sig selv ud
Hej Skat handler om en kvindes fortsatte jagt på den eneste ene, og fortsætter med Amalie fra etteren i hovedrollen, som i slutningen af etteren lykkeligt møder en fyr til nytårsaften. Den er bygget på andre mænd, Ida Holst tidligere har stiftet bekendtskab med. Det betyder, at hun selv og hendes til tider 'pinlige og hysteriske opførsel' også bliver lagt frem.

- Hvis du havde spurgt mig for 10 år siden, om jeg på den her måde ville hænge mig selv ud, havde jeg sagt nej. Men jeg tror, jeg har vendt noget bitterhed og vrede til noget humoristisk, som kvinder, hvis ikke de kan lære noget af det, i hvert fald kan få sig et billigt grin af, siger Ida Holst.

Til mobilbrugerne kan det være lidt svært at læse SMS'erne i galleriet:

LÆS OGSÅ: Har du også danset til muntert hit? Her er sandheden bag Macarena

LÆS OGSÅ: Utro én gang? Sådan bliver det fremover ifølge videnskaben

LÆS OGSÅ: Rihannas pr-medarbejder indrømmer: - Jeg startede ondsindet rygte

LÆS OGSÅ: Suspekt-Emil afslører: Min kone var mig utro med min bedste ven

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx